lauantaina, tammikuuta 31, 2009

Kökköpäivän Positiiviset asiat -lista

Kun minulla sattuu olemaan huono päivä, olen aivan armoton valittaja. Löydän koko ajan kaikesta lisää huonoja puolia ja ärsyynnyn entistä enemmän. Ystäväni Kiki ehdotti, että listaisin ainakin kymmenen tämänhetkistä, hyvää asiaa, jotta muistaisin, että niitäkin vielä on. Päätin yrittää toteuttaa tämän, vaikkakin juuri nyt kymmenen kivaa juttua tuntuu mahdottomuudelta.. Noh, katsellaan.

1. Blogini kahdeksan lukijaa ! <3

2. Kommenttien kirjoittajat ! <3 (niitä on kylläkin surullisen vähän.. vinkvink.)

3. Kiki !

4. E-Maria !

5. Muut ystävät, Suomessa ja täällä. <3

5. Särkylääkkeet, jotka helpottavat oloania huomattavasti.


6.Ulkona paistava aurinko (ilma ei kylläkään ole kovinkaan lämmin..)

7. Vanhemmat ja sisko.

8. Host-vanhemmat ja -sisko. (Kuva otettu uutena vuotena.)


9. Toiset host-vanhemmat ja -sisarukset. Luv dem soooo much <3

10. Kissa, joka nukkui tänään tosi vammaisessa asennossa, kieli ulkona.


Listasta tuli vähän hölmö, mutta sainpahan siihen ainakin ne kymmenen asiaa. Tällaisten tekemistä kannattaa kokeilla kökköpäivinä. Se muistuttaa, että kyllä aina jotain positiivista löytää. Huonojenkin asioiden listaa pohdin, mutta sitä en kyllä tänne ala laittamaan.. Ensinnäkin se oli superpitkä ja toiseksi se suututtaisi minua vain enemmän.. Mutta kokeilkaahan kaikki tätä !

Ps. Listan 11. Kohta saa luvan olla tämä: Pää täynnä räkää edelleen, mutta kuumeesta ei ole tietoakaan ja pystyn syömään ! WUHUU !

6 kommenttia:

Kiri kirjoitti...

ai että on sulla hyvännäköiset lääkkeet! varmasti tehoaa, t. true junkie. tuo mulle kans noita! Puss kulta, oon ylpee sun listasta : )

Sandra kirjoitti...

No pitääki olla ylpee, ei ollu kauheen helppo tehdä tätä. ihan pebasta tämmöset päivät... :(

Lili kirjoitti...

Voi murmeli oot ihana <3 Kyl se siitä, vaikka kökköpäivinä tuntuu että maailma kaatuu päälle (vähintään), ja hajottaa ja murentaa...ni lopulta ne on just ne kökköpäivät jotka vahvistaa ja kasvattaa <3

Anonyymi kirjoitti...

Voi toi sun kissa on ihana! <3 Onks sillä jo nimi? :) Sähän voit sit tuoda sen mukanas Suomeen, eiks nii? :) Se on jo niin kiintyny suhun.

kmb kirjoitti...

pills!
pills!
i love pills!

Sandra kirjoitti...

Emmi: Kisulla ei ole nimeä ja nykyään se viihtyy tosi paljon ulkona ja tulee sisään vaan syömään ja välillä yöksi nukkumaan... Se selvästi kasvoi isoksi, eikä ole vauva enään. hö :(

kmb: who doesn't..? ;)