torstaina, tammikuuta 15, 2009

Huoh.

Tiedättekö, kun on niitä päiviä, kun aamulla herätessä, tietää, ettei tule menemään nappiin. Sitten päivän mittaan se tieto vain varmistuu ja päätä alkaa särkemään. Pikkuhiljaa tyhmiä asioita alkaa tapahtumaan ja otsa kurtistuu entisestään. Mikään ei tunnu kivalta, laiskuuden määrä on sanoinkuvaamattoman suuri ja mieli on matalemmalla kuin maassa. Iltaan mennessä kaikki tuntuu turhalta ja tekisi mieli skipata muutama päivä ja vaikka vain nukkua. Tällaisina päivinä aika tuntuu matelevan ja sitä kuluttaa yleisimmin tietokoneen ääressä tai katselemalla puuduttavan pitkään telkkaria. Myös riitely jonkun tärkeän henkilön kanssa sopii hyvin tapahtumiin superkamalan fiiliksen takaamiseksi. Kun vihdoin tulee ilta, päänsärky on aivan jumalaton, eikä unesta ole tietoakaan. Turhauttavaa, ikävystyttävää, suututtavaa.

Minulla oli tällainen päivä tänään. Aivan kamalaa. Hirveää. Yäk.

Toivotaan siis, ettei tällaiset ala yleistymään kohdallani, sillä postausten laatu tulee kärsimään muuten aivan järkyttävästi. En myöskään toivo tätä kenellekään muulle. Nyt haluan tämän olon pois. Näkemiin.

Ps. Kommentit piristäisivät varmasti kumman paljon. Ketä te kaikki 10 tilaajaa (blogilistan mukaan) olette, kun ei teistä ikinä mitään kuule ? Kasvattakaa siis hymyni korviin ja tulkaa esiin ! Kiitos kaunis <3

13 kommenttia:

Madde kirjoitti...

:) Heii, olen nyt pienen hetken seuraillut blogiasi, itsekkin asun ulkomailla ja erityisesti siksi tykkään lukea kuulumisia muista ulkosuomalaisista.:)

Anonyymi kirjoitti...

voi ei, toivottavasti piristyt pian!

minä olen yksi tilaajistasi, haaveilen matkustelusta ja tykkään lukea ulkosuomalaisten kirjoitteluja :) elämäsi vaikuttaa kivalta ja olet super kaunis tyttö!

tsemppiä<3

Anonyymi kirjoitti...

Minä olen yksi tilaajistasi! Blogiasi on mahtavaa lueskella, ja on mielenkiintoista tietää jotain vaihto-oppilaasta. Itse en ikinä uskaltaisi vaihtariksi lähteä, mutta unelmana se olisi!
Toivottavasti olosi parantuu pian, jotta saat kaiken ilon irti varmasti unohtumattomasta matkasta. Tsemppiä! :D

Sandra kirjoitti...

Jessica: Mukavaa, että seurailet. Kävin vähän vaklaamassa ja huomasin, että kirjoittelet itsekin blogia. Olisiko mahdollista saada se salasana, jotta pääsisin lukemaan sitä ? Vai onko se vain yksityiseen käyttöön..? :)

Anonyymi: Kiitos mielettömästi ! Olo onkin jo parempi ja viimeistään tässä vaiheessa piristyin, kun tällaisia kommentteja saan ! :) <3

Ninni: Hyvä, jos blogiai jaksaa lukea ! Oli kyllä vähän jännää aluksi lähteä vaihtoon, mutta pienestä asti se on ollut semmoinen "haave" jonka halusin saavuttaa. Täällä sitä nyt ollaan, enkä mitään kadu, vaikka välillä onkin kamalia päiviä (ja postauksia!!) :D Kiitos siis ! <3

redchampagne kirjoitti...

jep, musta on niin mukava lukea mitä kaikkea jännää toiset tekee ulkomailla. Ja kun sä näytät olevan mexicossa niin on sitte kiva seurailla miten siellä menee. Sulla on kiva blogi :)

Sandra kirjoitti...

Whistle It: Kauniit kiitokset <3

Madde kirjoitti...

Heii, jos laitat mailiini ( jessicas84.blog@gmail.com) viestin niin laitan takaisin salasanan, en nähnyt sinulla tuossa ollenkaan sähköpostiosoitetta että olisin sen suoraan saanut lähetettyä..:)

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Voisitko vinkata mitä kivoja vaatekauppoja meksikossa on? Kohta sinne päin maailmaa olen matkaamassa, ja shoppailumahdollisuuksia oon luonnollisesti jo etukäteen tutkaillut! Kiitos!:)
ps. en ole tilaaja, mutta vakkarilukija kylläkin :)

Sandra kirjoitti...

Heii hieno juttu, että tänne oot tulossa :)
Riippuu tietty siitä, että mihin päin tätä maata oot menossa, mutta esim Pull & Bear on aivan tosi kiva vaatekauppaketju ja löytyy monista paikoista. Sitten myös espanjalainen Bershka on kiva ja myös semmonen ku LOB. Sit on kaikki perus Zarat ja Mangot, mut esim Zaran valikoima on monissa paikoissa paljon monipuolisempi ja parempi, kuin suomessa :) Kerro vielä mihin päin meet, niin osaan ehkä neuvoa paremmin ! :) Ja kiva, kun lueskelet tätä !!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti vinkeistä! Playa del Carmeniin ollaan matkaamassa, katoin että sieltä löytyy just toi mulle uus tuttavuus Pull&Bear ja ihana Bershka ja surffikauppoja. Sainkin sellasen käsityksen että PlC:ssa ei ookkaa mitkää kamalan hyvät shoppailumahdollisuudet noita parii kauppaa lukuunottamatta, mutta jääpä enemmän aikaa brunan ottoon!;D Korjaa ihmeessä jos oon väärässä!:)
terkuin, sama kuin edellisessä :D

ps. can't wait että nään uudet ostoksesi!

Sandra kirjoitti...

Juuu, Playa Del Carmen on siellä Cancunissa ja semmosena auringonpalvonta-paikkana tunnettu. Kauppoja ei oo ihan kauheesti, mutta koko mexicon hienoimmat rannat, joten ehkä se kompensoi vähän ;) Nautiskele paljon ja kyllä varppina löydät jotain tuolta Pull & Bearistakin yms.. ;) Ihanaa matkaa, sittenkun lähdet !!

Niin, ja kohta saan ehkä aikaan postauksen niistä ostoksista :)

Anonyymi kirjoitti...

hei tuo sun kaulakoru on tosi kaunis,mistä tuollaisia löytyy? kultasepänliikkeestä varmaan,mutta mielestäni tolle korulle on joku oma nimikin....

Sandra kirjoitti...

Ano: Tuo koru on teetetty USA:ssa, mutta kyllä samantyyppisiä ihan varmasti saa monestakin paikasta.. Tiffanylta nyt ainakin, mutta halvempiakin versioita löytyy varppina, esim Stocka voisi olla potentiaalinen vaihtoehto.. :)