tiistaina, tammikuuta 06, 2009

Shoppingggg.

Ostin siis itselleni hiukan juttuja, nimitän niitä nyt vaikka joululahjoiksi. Löysin mielestäni kivoja, enkä ainakaan kamalan turhia hömpötyksiä. Tässä ne tulevat, Voila !

Bershkasta löytyi aika perus, valkoinen, pitkähihainen trikoopaita. Kangas vaikuttaa hyvälaatuiselta, ja onkin luonnonmateriaalia, eikä mitään muovia. Myös malli on mielestäni mukava, kaula-aukko suuri ja pyöreä. Hihansuissa ja paidan "helmassa" ovat kiristykset, jotka tuovat paitaan vähän ilmettä. Jäi hiukan harmittamaan, kun en ostanut samasta paidasta muita värejä, sillä tällaisia tavallisia peruspaitoja juuri tarvitsin, vielä kun hintakin oli niin mitätön. En kyllä kokeillut kappaletta kaupassa, joten ehkä siksi mukaan tarttui vain tämä valkoinen..


Samaisesta kaupasta nappasin mukaani myös tämän, tummanharmaan/mustan, pussimallisen tuubimekon (ja en siis ajatellut pitää noita rintsikoita tämän mekon kanssa ! :D). Mekosta löytyy myös taskut ja takaa vetoketju, jotka -50% alelapun lisäksi ihastuttivat minua. Mekkoon yhdistin Zarasta löytämäni ns. Carrie-vyön. Kyseinen vyö sai hehkutusta Sex And The City, Te Movien tultua leffoihin, sillä samanlainen nähtiin Carrien vyörätöllä lähes joka asun kanssa. Olen aikaisemmin tämän kaltaisia niittivöitä nähnyt, mutta juuri mekkoa ostaessani päätin, että se kaipaa rinnalleen vyön ja Zarassa sitten törmäsin tähän.


Vielä lähikuvaa niiteistä. Mietin, että jos joskus tähän kyllästyn, niin ainakin siitä saisi koiralle kaulapannan. Ensiksi pitäisi vain hankkia se koira..


Zarasta tarttui mukaan myös hauska, musta laukku. Se on juuri oikean kokoinen juhliin lähtiessä ja ketjun ansiosta, sitä ei tarvitse vain kantaa kädessä, vaan sen kanssa voi myös esim. tanssia. Materiaali on rakastamaani mustaa, kimaltavaa metallia, joka tuntuu hauskalta, kuin löysää nahkaa ! :D Hahah, onkohan ihan tervettä sanoa, että löysä nahka tuntuu hauskalta..


Ja viimeinen ostokseni on myös Zarasta. Farkkukankaiset, remmilliset ballerinat. Olen hetken etsinyt ballerinoja, lähinnä hyvin tavallisia ja arkikäyttöisiä, mustia mielellään. Hyvää mallia ei ole kuitenkaan tullut vastaan. Törmäsin sitten näihin kaunokaisiin ja rakastuin remmiviritelmiin. Tajusinkin, että olisi ollut aivan tylsää ostaa jotkut ihan tavalliset, nämä ovatkin paljon parempi vaihtoehto :) Me happy !



Mikä "joululahjoistani" oli teidän lempparinne ?
Entä oletteko itse ostaneet alesta jotain ?

Ei kommentteja: