tiistaina, tammikuuta 27, 2009

Just one more normal day.

Tänään ei ollut mikään erikoisempi päivä, paitsi koulusta pääsin sniikkaamaan kolmelta viimeiseltä tunnilta pois, sillä kävimme eräässä lähistöllä olevassa, pikku-kaupungissa taas esittelemässä kouluamme erään opettajan ja muutaman muun oppilaan kanssa. Ajoimme Actoapan-nimiseen paikkaan puolisen tuntia ja paikallisessa koulussa vierähti tunti. Sen jälkeen opettajamme kysyi, että haluammeko mennä takaisin kouluun viimeiselle tunnille VAIKO syömään. Noh, jostain syystä valitsimme jälkimmäisen vaihtoehdon..

Sain eilen lukkarin koulusta. Täällä tää koulusysteemi on vähän outo.. Ei saada päättää mitään tunteja itse yms, niinkuin Suomessa, joten lukkarin saa aina käteen ja sieltä löytyy mitä löytyy. Aamut ovat niin, että tiistaina ja torstaina alkaa klo. 8.30 ja muina päivinä 7.30. Toi puol yhdeksän on ihan luksusta. Tässä esittelen lukujärjestystäni, jonka väritin hienosti, kun oli vähän tylsää psykan tunnilla..


Kävin myös huoltamassa kynteni tänään. Minulla on selvästi meneillään jokin erikoinen prinsessa-vaihe, sillä tuntuu, että joka kerta saan niihin vain enemmän ja enemmän glitteriä, timantteja tai pinkkiä. Nyt on ihan niitä kaikkia. Tästä vammakuvasta näkee ehkä vähän. Ja keskittykää ihan niihin kynsiin vaan, eikä naamaan tai tekemisiini, kiitos !


Meidän kissa oli tänään vähän erikoinen. Se oli löytänyt hyvän paikan rappusten kaiteelta. Siinä se sitten nukkui, kunnes heräsi kamerani salaman välkkyessä. Miten mikään elukka voi muka nukkua noin ? Mielestäni se oli aika vitsikäs.


Siitä on muuten tullut ihan himoläski ja se syö koko ajan (tai nukkuu). Katsokaas nyt, mikä vonkale ! Plörde.


Lähdin myöhemmin hengailemaan vielä parin muun vaihtarin kanssa. Matkalla kävellessäni kaverilleni, nappasin naapurin chihusta kuvan. Toi koira nököttää aina tossa samassa paikassa ja on söpö. <3


Koiran lisäksi ehdin kuvata myös itseni.. Tämän näköisenä olin siis tänään liikkeellä.


Keksittiin sitten kavereiden kanssa niinkin huikeaa tekemistä, kuin mennä Peter Piper Pizzaan pizzalle.. Käytiin myös seikkailemassa Wal Martissa ja mukaan tarttuivat superhalvalla Kill Bill Vol.1 & Vol.2. Jee. Tykkään noista leffoista, mutten tiedä yhtään, että miksi. Yleensä tommoset actiontappeluräiskintä-leffat ei oikein oo mun suosikkeja, mutta tämä jostain syystä toimivat.


Tämä saa ainakin hetkeksi kelvata pyydettynä "Sandran päivä" postauksena kuvien kera. Mitä mieltä olette tämäntyyppisistä ns. arkipostauksista ? Jos piditte, niin voin yrittää väsätä näitä jatkossakin. Tuntuu vain, etten muuta tehnytkään koko päivänä, kuin napsinut kuvia mahdollisimman turhista tilanteista, mutta silti jäi monta tapahtumaa kuvaamatta.. No, ehkä vielä opin, miten ottaa kuva jokaisesta hetkestä, niinkuin jotkut blogaajat, jotka näitä tämän tyylisiä postauksia harrastaa enemmän. Voitte vaikka ostaa minulle synttärilahjaksi jonkun kivan järkkärikameran ! Sitten lupaan ottaa kuvia ihan jokaisesta silmänräpäyksestä yms.. Ostattehan ?

Halit kaikille ja erityisesti ystävälleni Kirille, joka toipuu juuri leikkauksesta ja on luultavasti hulluissa pöllyissä vahvojen kipulääkkeiden ansiosta.. Parane pian, Muru <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos kulta <3 piristit päiväni! Love you so much! Leikin ajatuksella miltä mun samantyylinen Kirin päivä postaus näyttäis, kun makaan sängys koko ajan :D noh, tänään on kuitenki ollu jo vähän actionia kun vaihdettiin haavasiteet ja äiti otti kuvan haavasta jotta näkisin sen. Sanon vaan et jos mulla ois blogi ja jos laittaisin sen kuvan sinne, niin mulla ei ois enää lukijoita :D on nimittäin aika ällön näköinen toi mun takapuoli :( pusuja sulle rakas!

Sandra kirjoitti...

Hyvä jos piristi, murunen ! Mä haluan nähdä sun pepun ! Tai siis sen haavan... Lähetä joskus :) <3