keskiviikkona, tammikuuta 21, 2009

Sekametelisoppa.

Varautukaa erittäin sekalaiseen ja heittelehtivään postaukseen. Mitään erikoista aihetta ei ole, mutta luvassa viimepäivien tapahtumia.

Ihan näin alkuun tällainen hauska kuva mexicolaisesta tyylistä parkkeerata. Kaduilla ei ole paljoa tilaa ja autoja on mielettömästi, niin parkkeeraus täytyy hoitaa mahdollisimman tiiviisti. Siinä on onnistuttu, kun autot hellästi koskettavat toisiaan. Tumman auton omistaja on opettajani, ja hän sanoi, että antoi toiselle autolle vain pienen pusun.


Tässä vielä toinenkin parkki-kuva, jonka otin jouluna. Tämä siis todistaa, että tällainen toiminta on ihan yleistä täällä..


Hain tänään todistuksen siitä, että olen osallistunut 65 tunnin mittaiselle espanjankurssille, joka on tarkoitettu ulkomaalaisille. Yllättäen (lue: oletettavasti) sukunimeni oli taas vaihteeksi aivan päin pyllyä kirjoitettu... Pitää käydä pyytämässä uusi todistus myöhemmin, eihän tätä ensimmäistäkään odotettu kuin muutama kuukausi.. Kurssi oli muutenkin hiukan pettymys ja opettaja oli vähän erikoinen. No, kai siellä jotain oppi, vaikkakin parhaiten kieli tarttuu ihan tavallista arkea eläessä..


Ollaan nyt tämä viikko käyty kiertelemässä yhden opettejan ja muutaman muun oppilaan kanssa ns. yläasteita ja kertomassa siellä oppilaille "lukiostamme". Tämä myös selittää, miksi olen päässyt kuvaamaan opettajani autoa :D Olen siis yhä lomalainen, mutta joudun silti heräämään aikasin joka aamu, yhyy. No, ihan hyvä päästä vähän rytmiin, eikä nukkua puoleen päivään asti..

Kahden kouluvierailun jälkeen, käppäilin iltapäivällä kotiin päätieltä, jonne kaveri minut autollansa jätti. Napsin myös kuvan kotikadustani kun ilmakin sattui olemaan kaunis. Huomatkaa muuten nuo sähköjohdot ! Tämä on vielä ihan leppoista, sillä joissain paikoissa johtoja on viellä enemmän ja ne ovat aivan sikin sokin. Ne myös rätisevät välillä pelottavasti..



Kuvasin myös etupihan/ulko-oven...


..Ja 14-vuotiaan, mummokoiramme, Daisyn.


Illalla datailin kisun kanssa (jolla ei vieläkään ole nimeä.. Ehdotuksia). Taino, itse datasin ja kisu nukkui sylissäni. Se on aivan uskomaton pallero, awwww <3


Huomenna saan ehkä aikaan jonkun hiukan fiksumman postauksen.. Tai sitten en ! Never know, koittakaahan kestää. Ja ideoita saa ehdottaa, otan niitä mielelläni vastaan. Sitte ehkä saisitte jotain hiukan säntillisempää luettavaa. Eli..

Mistä aiheista haluaisitte postauksia ?

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ainakin mua kiinostaisi päiväni-postaus kuvina. Olisi kiinnostavaa nähdä mitä teet ihan normina päivänä

Anonyymi kirjoitti...

Jees, mä luulin et sillä kissalla oli jo nimi!!!

Mappew

Sandra kirjoitti...

Hansku: Joo, voisin tollaisen kuvapostauksen tehdä jonain päivänä :) Pitää vain yrittää ees hiukan jotain ohjelmaa saada aikaan. Odottelen vaikka, että koulu taas alkaa, niin sitten se olisi sellainen ns. Arki-postaus :) Kiitos ideasta, näitä lisää !!

Mappew: Joo, on sillä nimi, mutta vaan mä käytän sitä, eli Mummo-Mapu-Eukko-W... Se on vähän hankala näille paikallisille täällä, en kyl tajua miksi !! :D