torstaina, tammikuuta 01, 2009

Paluu vuodelle 2008 vol.2

Jatkoa siis edelliseen (valokuvapainoitteinen postaus, varaudu).

27. päivä lähdimme Leónista ajamaan kaupunkiin nimeltä Morelia, joka sijaitsee Michoacanin osavaltiossa. Matka kesti 3 tuntia. Kaupunki on myös aika eri kaliberia kuin Pachuca. Morelia on täynnä kauniita, vanhoja rakennuksia ja ihania ravintoloita terasseineen. Tuollaisissa paikoissa käyminen on ihanaa, koska oma kaupunkini on ihan suoraan sanottuna aika ruma. Mutta onneksi siellä viihtyy :)

Majoituimme Holiday Inn-hotelliin, josta iloksemme löytyi uima-allas. Aamut kuluivat siis siellä löhöilemässä ja päivät kaupunkiin tutustuessa, äitini sukulaisia tavatessa ja kuvia napsiessa. Tässä niitä.




Morelian suurin kirkko ja sen kauniit valaistukset.


Kirkko oli myös sisältä kaunis. Sen senät ja katto olivat täynnä pienenpientä, käsintehtyä koristelua.






Kaduilla ja markinnoilla myydään kaikenlaista tavaraa. Karkit ja herkut näyttävät hyviltä, mutta suurinosa maistuu aivan kamalilta.. Ja melkein kaikissa on chiliä ! En vieläkään ymmärrä karkki-chili-kombinaatiota..


Korkealta kukkulalta näki koko kaupungin.


Ja kaikkialta kaupungilta näki kukkulalla olevan, mahtavan kokoisen lipun.



30.12 lähdettiin aamulla ajamaan takaisin kotiin. Käytiin matkalla taas Queretarossa syömässä. Sitten takaisin hyiseen Pachucaan.

Ja ette arvaakkaan, minkälaista tuskaa oli ladata nää kuvat tänne ! En kyllä enään ikinä laita näin paljon kuvia, tää saa riitää moneksi vuodeksi ! Netti, blogger ja minä ei olla paras mahdollinen trio näköjään. :(

Ei kommentteja: