sunnuntaina, tammikuuta 18, 2009

Weekends, those grand finals of the weeks !


Viikonloppu on sujunut kaikin puolin todella hyvin.
Perjantain Löysin kadulta yksinäisen, maukuvan kissanpennun. Yllättäen se tulikin syliini, ja selvästi kaipasi ihmisen läheisyyttä. Vein sen kotiin ja ainakin vielä nyt sunnuntaina tämä musta otus asustelee meillä. En tiedä jääkö se tänne, mutta ainakin vielä tänään toimimme adoptiperheenä.. Itsekin olen kyllä adoptiolapsi ! :D


Illalla lähdettiin kavereiden kanssa ulkoilemaan ja oli kivaa. Ensiksi mentiin joihinkin bileisiin, jossa oli paljon tuttuja ja lopuksi vielä tanssimaan Manduka-nimiseen paikkaan. Tässä hiukan kuvasaldoa illalta.







Lauantaina lähdettiin aamulla perheen kanssa Mexico Cityyn ja luvassa oli shoppailua. Suuntasimme mielestäni ehkä maailman ihanimpaan ostoskeskukseen, nimeltä Antara. Jos joku lukijoista koskaan sattuu olemaan Mexico Cityssä, kannattaa tuonne mennä hoitamaan shoppailut. Paikka on moderni ja viihtyisä, ei mikään perus Itäkeskus.. Kauppoja on todella paljon, Zarasta ja Bershkasta Armaniin ja Louis Vuittoniin asti, joten kierreltävää riittää. Kaikkea ihanaa myös löysin, mutta ne esittelen sitten erikseen :) Vaatteita siis luvassa.

Toivottavasti muillakin oli kiva viikonloppu !
..Ja sitten vielä katti <3

Ei kommentteja: