perjantaina, tammikuuta 30, 2009

Sairaspedin ilonaiheet.

Olen makoillut sängyssä todella huolellisesti, sillä levollahan kaikkien pöpöjen pitäis nopeiten lähteä.. Tänään onkin ollut jo parempi olo, pää vain täynnä räkää ja muuta mukavaa. Mutta kyllä tämä tästä varmastikin pian :)

Internet ja sen salat ovat viihdyttäneet minua oikein urakalla. Ja hyvä niin, löysin nimittäin muutaman kivan jutun. Tämän ensimmäisen bongasin kylläkin jo eilen, mutta tänään siitä vasta innostuin kunnolla. Eli, check this out, and be amazed.

Seikkailin myös tapani mukaan YouTubessa ja löysin uskomattoman kultakurkkukaksikon. Usein olen bongaillut kaikenlaisia hyviä ja sitten ei-niin-hyviä laulajia kyseisestä videopalvelimesta, mutta nyt pitkästä aikaa löysin jotain, josta todella pidän. Ja heitä on vielä kaksi ! Äänet sopivat loistavasti yhteen ja myös biisivalinnat ovat lähes suoraan kuunneltuimpien kappaleitteni listalta. Tästä pääset siis näiden tyttöjen Youtube-sivustolle. Enjoy !

Sitten vielä lopuksi tämä. Tutustuin itselleni uuteen, aivan supersöpöön blogiin, LeLoveen nimittäin. Aina välillä, kun pyöriskelen ikävässä ja haluaisin saada rutistuksen joltakin rakkaaltani, niin tällaiset saavat melkeimpä tipan linssiin. No, ollaampa vaikka kyynisiä ja toivotaan, että jokainen kyseisen blogin kuva on lavastettu, eikä tuollaista onnea, rakkautta, söpöyttä ja ihanuutta ole oikeasti olemassa.
(Ei nyt kai, oikeasti toivon, että jokainen saa kokea onnen ja juuri sen tärkeimmän ihmisen läheisyyden.)

Nämä siis piristivät päivääni tänään. Katsotaan jos huomenna pystyisin jo jotakin tekemään, vai joudunko etsimään lisää näitä hymynaiheuttajia. Mitäs muuten itse piditte löydöksistäni ? Entä onko teillä jotain muita piristäjiä ? Omani saattavat kylläkin olla osalle jo tuttuja, mutta toivotaan, että osa lukijoista niistä nauttivat :)

1 kommentti:

NellyHi kirjoitti...

Voih, sairastaminen ei koskaan ole kivaa.. Tämän talven olen pysynyt itse yllättävän hyvin tolpillani, mutta muutama partioretki edessä, niin eiköhän se flunssa minuunkin iske. :P
Maistan katkeran karvaan maun suussani, kun toiset pääsee Meksikoon. Ei oikeesti olen iloinen, että olet siellä. :) Mun piti lähteä itsekin, mutta mammalla ja mula meni vähän sukset ristiin. Voin vain kuvitella kuinka siistiä siellä on ja fanitella täältä koto-Suomesta. :)