keskiviikkona, tammikuuta 07, 2009

Circus.

Tapasin toissapäivänä mexicolaista ystävääni, Alejandraa ja päätimme tekemisen puutteessa mennä katsoman sirkusta, joka oli saapunut Pachucaan. Odotukseni eivät olleet kovin korkealla, mutta halusimme silti katsastaa, että mitä siellä värikkäässä teltassa tapahtuukaan.


Ensimmäisenä ohjelmanumerona oli nainen, joka pyöritteli hulahulavanteita. Ajattelin, että wow, mäkin pystyn tekemään tuon. Loppua kohden hänen temppunsa kuitenkin paranivat, sillä väliin tuli voltteja ja lopuksi jopa palavia vanteita.


Seuraavaksi esiintyi muutama pelle, jotka eivät kylläkään olleet mitenkään erikoisen hauskoja, mutta kyllä niillekin hiukan naurahteli.



Sirkuksissa parasta, mutta samalla myös surullista ovat eläimet. Ne ihastuttavat taidoillaan ja suloisuudellaan, mutta samalla myös surettaa se, että aika varmasti niiden backstage oltavat ja elämä ei ole kovinkaan hohdokasta.. :( Sain silti ihastella muutamia söpöläisiä.

Nämä pikkuponit olivat aivan mielettömän hellyyttäviä ! Ne osasivat temppuja ja kokonsa takia myös näyttävät niin ihanilta. Väliajalla yksi niistä laitettiin keskelle kenttää seisomaan. Siinä se nökötti 20min liikahtamatta kertaakaan. Ressukka ! <3


Tietääkö joku, mikä tämä seuraava eläinlaji on ? Laama se ei ole, mutta miten olisi alpakka ? Se on oma veikkaukseni, mutta en kyllä menisi takuuseen..


Mikähän sirkuseläin karhu on olevinaan ? Lähinnä se oli semmonen raukka löntystelijä, mutta kyllä se osas liukumäestä laskea ja juoda kokista pullosta ! :D


Myös kaikenlaisia trapetsitaiteilijoita ja nuorallakävelijöitä näimme. Ihan hienoja juttuja, muttei nyt kyllä ehkä Cirque De Soleilin tasoista toimintaa..




Odotin koko ajan, että koska norsut esiintyvät ja pettymyksen määrä oli sanoinkuvaamaton, kun niitä ei ollutkaan :( Elefantit ovat mielestäi todella hellyyttäviä ja sympaattisia eläimiä. Ehkä norsuton sirkus oli sittenkin hyvä, sillä jollain savannilla saattaa yhä elää muutama Dumbo perheineen.. :)

Elefanttipettymykstäni auttoi kuitenkin hiukan sirkuksessa esiintyneet, upeat ja kauniit kissaeläimet, tiikerit nimittäin ! Olen ihan pinestäpitäien rakastanut kaiken maailman tiikereitä ja panttereita, ns. suuria kissoja. Ne ovat henkeäsalpaavan ihania ja suuuuria <3 Aww haluan tiikerin ! Mutta joo, tässä kuvia niistä ihanuuksista, enjoy:





Tykkäsin kyllä ehkä enemmän Cirque De Soleilista, mutta olihan tämäkin ihan huvittava kokemus.
Tykkäättekö te muut sirkuksista ?

2 kommenttia:

Lili kirjoitti...

Vitsi tuli mielen ku olin vanhempien kanssa joskus vuonna nakki ja kukkakeppi jossain kanarialla sirkuksessa...se oli kai ollu jopa ihan hieno, mutta parhaiten mulle jäi kuitenki mieleen ku sellanen valtava norsu väänsi ihan hullut tortut ja tirehtööri huusi "sensational"! :D

Sandra kirjoitti...

No mähän juuri hehkutin, miten symppiksiä ne norsut on.. Siellä kanarialla se sitte taas todistettiin :D
Mä muuten tapasin yhden mun vanhimmista ystävistä ekan kerran sirkuksessa (sandra 3v.), senki takia ne teltat aiheuttaa mulle jotain nostalgisia viboja.. :)