tiistaina, tammikuuta 13, 2009

Oh, happy day..

Tänään oli kiva päivä, johon sisältyi mm. Suomesta ystäväni lähettämät paketit (jotka oli kylläkin teipattu yhteen) ! Olin niiiin innoissani, kun host-äitini tuli sanomaan, että nyt on ovella posteljooni, jolla on paketti minulle. Juoksin melkein hänen syliinsä kelakorttini kanssa ja todistin, että tosiaan olen Sandra Suomesta ja sain pakettini.

Avasin Marimekon punaiset laatikot raivolla ja hymyni levisi korviin asti, kun sisältä paljastui herkkuja herkkujen perään ! Fazerin sinistä, Geishaa, Fazerinaa, Dumle-suklaalevy, Turkinpippureita, Pantteri Originaleja, Salmiakki Mix-pussi ja ehkä paras kaikista, Elovena pikapuuro-pusseja ! Nyt rupeavat taas aamut käynnistymään, kun voi syödä maailman herkullisinta puuroa aamiaiseksi. Vinkkinä vaan, että näitä puuropusseja saa lähettää enemmänkin !! :)


Oikeastaan koko päivän oleskelin saksalaisen ystäväni, Charlotten kanssa meillä kotona. Katselimme netistä leffoja ja leikimme tällä, Ah-niin-ihanalla, MacBookin kameralla. Naurusta ei meinannut tulla loppua, sillä suurinosa kuvista olivat niiin järkyttäviä !! Tässä muutama teille nautiskeltavaksi.
HUOM ! Nämä olivat ne, jotka pussipäässä kehtaan nyt julkaista ! Teen ehkä kyllä suuren virheen..







lol !

2 kommenttia:

Lili kirjoitti...

Ei vitsi nää on hauskoja, oon töissä ja repeilen vaan teille tääl :D Duunikaverit ihmettelee et mikä näis töissä niin naurattaa... :D

Sandra kirjoitti...

Jep, tiedän, must noi on myös ihastuttavia ;)