perjantaina, tammikuuta 09, 2009

Girls' Night In.

Pidettiin eilen neljän muun vaihtarin kanssa tyttöjen ilta. Ei mitään pinkkihömpötyksiä, mutta käytiin ostamassa herkkuja ja juteltiin girl stuffia aamuyöhön asti. Oli tosi hauskaa ja näiden tyttöjen kanssa tulen niin hyvin toimeen. Välillä on kamala ikävä mun ihania ystäviä Suomessa ja on kiva, että täältäkin on löytänyt tollaisia helmiä, joiden kanssa tulee hyvin toimeen. Meidän pyjama partyt koostuivat siis kolmesta saksalaisesta, yhdestä puolalaisesta ja minusta :)

Kaupasta käytiin hakemassa mansikoita, Ben&Jerry's-jäätelöitä (Phis Food, Cookie Dough ja Strawberry Cheesecake), Hershey's-suklaakastiketta ja jotain nomparellin tyyppisiä juttuja.






Näistä aineksista väsäsimme aika huikeat jätskiannokset, joita sitten mutustelimme juttelun lomassa.
Eilinen ilta meni siis myöhään, mutta rauhallisesti. Tänään olisi tarkoituksena lähteä kavereiden kanssa vähän tanssimaan, mutta katsotaan nyt, mitä saadaan aikaan. Siitä lisää myöhemmin.

Ihanaa viikonloppua kaikille <3

4 kommenttia:

Reetta kirjoitti...

hellooo sandra! kiva blogi, sun arki ja vuosi vaikuttaa niin mahtavalta :) ah haluisin olla vielä vaihtari... kaikkea hyväää jatkoon!

Sandra kirjoitti...

Reetta helou !
Kiitos ja kyllä mulla on mukavaa, pakko myöntää. Hirvittää vaa tää ajankulu, 5kk enää aikaa täällä, sit oonki jo Suomessa.. apuaaa..
Sit jatkanki varmaan tätä blogii sillee, et ruikutan miten tylsää on Suomessa :D

Lili kirjoitti...

Oi noi jätskit <3 varsinki se phish food <3 vai miten se ny kirjotettiin...

Sandra kirjoitti...

E-Maria: Kaipa se juuri noin kirjoitetaan ! Ja kyllä, noille jädeille ei kyllä monet muut merkit vedä vertoja. Ite oon niiin koukussa siihen Cookie Doughun ! Tosi huono juttu, koska noi ei todellakaan ole kovinkaan kevyitä.. :/ No, jos välillä syö, niin kai se on ihan OK. Muita jätskejä ei sitten viitsikkään popsia ! :)