tiistaina, tammikuuta 20, 2009

Love is in the air..

Lupasin siis esitellä vielä viimeisetkin ostokset, joten seuraavaksi ne.

Elikkä käppäilin semmosella pikkusella kadulla ja silmiini osui aivan täydellinen kauppa ! Siellä oli kenkiä ja ihan toosi kivoja sellasia. Saappaita, ballerinoja, korkkareita, sneakereita yms.. Ekana bongasin tämmöset ihanuussaappaat, jotka oli pakko saada muutamien mustien ja ruskeiden seuraksi.


Tykkään tosta väristä ihan suunnattomasti ja jonkun verran löytyy ihan tota samaa pinkkiä vaatekaapista. Saappaat pääsivätkin jo heti käyttöön saman värisen paidan seuraksi.


Ehdottomasti ykkös-juttu tulee kuitenkin tässä.
Voitte varmasti uskoa, miten tällaiselta armottomalta sneaker-fanilta jätti sydän muutaman lyönnin välistä, nämä popot nähtyään. Kyseessä ovat siis Authentic Reebok Reverse Jam Mid Monopoly Board Shoes, enkä ainakaan itse ollut tätä mallia vielä ennen kaupoissa nähnyt, vaikka kaikenmaailman tennareita yleensä bongailen ympäriinsä. Tämä pari on aivan loistava lisä kotosuomessa majaileviin kenkiini. Sieltä löytyykin jo ihan mukava määrä erilaisia Nikejä, Adduja, Converseja, Vanseja, Reebokeja, Pumia yms..





Kenkätilanteeni täällä Mexicossa alkaa olla hiukan huolestuttava.. Pakatessani tänne, varmasti vaikeinta oli päättää, mitkä kaikki kengät otan mukaan, joten otin ehkä muutamat liikaa, vaikka silti jouduin jättämään suunnattoman määrän rakkaitani Suomeen.. Täällä on sitten sitä kokoelmaa hiukan kasvatettu ja sen suuruus alkaa jo hiukan pelottaa. Minulla ei ole harmaintakaan aavistusta, miten aion ne kaikki saada takaisin Suomeen, sillä määrärajoitukset ovat erittäin rajalliset ja kaikki vaatteetkin pitäisi mahduttaa vain kahteen matkalaukkuun. Vinkkejä ? Olen suunnitellut esimerkiksi erittäin tehokasta kerrospukeutumista, eli puoles vaatteista päälle, niin jää kengille hiukan tilaa.. Tässä kuva kengäkaapistani.


Heti kuvan ottamisen jälkeen lösin kahdet kengät sängyn alta, mutten enään jaksanut ottaa uutta kuvaa, kun akkukin loppui ja muistikortti oli täynnä..

Mutta, mitäs piditte ? Eikö olekin aika päheet noi Monopolyt ? ;) ME LIKE <3

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Makeet nuo monopolykengät. ja myös nuo pinkit:D Kelpais mullekin..
Johan sulla on siellä mukanasi yhtä paljon kenkiä kuin minulla täällä kotonani. Kyllä nekin kelpais mulle! :D

Anonyymi kirjoitti...

MÄ LAINAAN SUN KENKII SIT!!! miss same shoe size <3

Sandra kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sandra kirjoitti...

Ninni: Juuu, noita taitaa olla hiukan liikaa, eikä ois välttämättä tarvinnu ottaa esim neljiä converseja mukaan.. Mut oli hei vaikeeta päättää, mitkä kengistä pääsee mexicoon ja mitkä jää kotisuomeen !! :D

Kiri: Juuu, tehdään vaihtokaupat vaik !

Anonyymi kirjoitti...

ihant noi monopoly kengät.
Mä tein sillen ku olin vaihtooppilaana et lähetin joku 5 parii kenkiä kotiin. En muista yhtään et paljonko makso lähettää. Ainaki oli paljon halvempaa ku et ottais koneessa. Mullaku kuitenki meni yli sen painorajotuksen.
Ja kengät ei kärsiny niin paljon, ku et jos oisin survonnu ne sinne matkalaukkuun.

Mut en tiiä yhtään paljonko sulla maksais. Ku kuitenkin oot niin kaukana.

Hyviä jatkoja sinne! Sun blogia on tosi kiva lukee!

Sandra kirjoitti...

Hansku: Pitää miettii tota. Tää mexicon posti on vaa aika epämääränen, et ois aika jännittävää lähettää just kenkiä, ku jos ne ei tuliskaa perille, ni tulis kyllä kauhee itku !! :D Mut pitääpäs ottaa selville toimisko se. Kiitos vinkistä ja kivaku jaksat lukea !! :)

Anonyymi kirjoitti...

lähetä osa kengistä postissa sulle suomeen :)

-B

Anonyymi kirjoitti...

hola!

sattumalta löysin jotakin kautta sun blogiis ja pakko sanoa et on kyllä mahtavaa luettavaa.. mm ja noi saappaat ja monopoly lenkkarit on NIIN ihanat et ihan kateudesta vihreäksi muutuin :D
mukavaa jatkoa sinne meksikoon päin.

t. ellä

Carla kirjoitti...

HAAH haluan sun monopoly kengät niin badly että huhhu !

Sandra kirjoitti...

Anonyymi: Kiva, että löysit ja yritetään pitää lueattavat kiinnostavina jatkossakin :) Ja kiitos !

Carla: Et saa mun kenkiä ainakaan, lällällää <3