torstaina, tammikuuta 01, 2009

Paluu vuodelle 2008 vol.1

Vihdoin sain kameraani sopivan piuhan käsiini ja kuvat koneelle. Nyt siis vielä pikkuisen jouluilua ja vuotta 2008, sitten on aika siirtyä tähän vuoteen.

Eli siis 23. päivä lähdimme perheeni ja yhden saksalaisen vaihtarin, Marien kanssa ajamaan kaunpunkiin nimeltä Queretaro. Matkaa on meiltä Pachucasta pari tuntia. Queretarossa söimme ja pyörimme ympäriinsä kaupungilla ihastelemassa sitä. Kaupunki on täynnä kauniita rakennuksia, puistoja ja ihania pikkusia hotelleja, ravintoloita ja kahviloita. Aivan erilainen kuin Pachuca.

Tarjoilija vähän innostui mun capuccinon kanssa.


Kuvassa host-siskoni Tania, Marie ja minä autossa.


Queretarosta jatkettiin illalla vielä kolme tuntia kaupunkiin nimeltä León. Kaupunki on suuri ja hetki meni, että löysimme host-tätini talon. Se sijaitsi golf-clubilla ja oli niiiin mielettömän suuri ja ihana. Talo oli täynnä porukkaa muutaman päivän, mutta ei käynyt edes ahtaaksi, koska tilaa riitti.

24. Päivä aamulla käytiin vähän shoppailemassa Leónissa. Tapasimme myös yhden siellä asuvan ruotsalaisen tytön, Lovisan. Hän osasi tietysti näyttää parhaat shoppailupaikat ja kaupat. Ostin kaksi paitaa, yhden söpön valkoisen teepparin, jossa on smurffeja ja yhden oranssin rantahörhelön. Niistä ehkä kuvaa joku päivä.. Myöhemmin käytiin syömässä sushia. Oli kyllä varmasti ensimmäinen kerta, kun söin sushia jouluaattona ! :D

Illalla sitten talo oli täynnä sukulaisia. Se oikea joulufiilis vähän puuttui, koska mielestäni sen saa aikaan oma perhe, ruoka yms.. Mutta oli mexicolainenkin jouluruoka hyvää ! Se ei ole ihan niin perinteikästä, kuin Suomessa, mutta esimerkiksi eräänlaista kalaa syödään ainoastaan jouluisin. Lisäksi oli lihaa, pastaa, salaattia, leipää ja jäkiruokaa. Nam :)
Talosta löytyi myös kuusi ja lahjoja. Lahjarumba ei täällä päin maailmaa ole ihan niin suuri, kuin Suomessa. Hyvä niin, ei tartte stressata lahjoista. Kaikki saivat muutamia paketteja, jopa minä :) Muutama kuva aatosta.

Isä, Äiti, minä, Marie ja Sisko.


Ihana serkku, Greta, ihmettelee joulukuusta.


Jälkkärikakku, mmm mm mm <3



Ystävykset Marie, tequilapullo ja minä.


Joulupäivänä melkein paikat ovat kiinni myös täällä päin maailmaa. Kävimme leffassa katsomassa Nicole Kidmanin ja Hugh Jackmanin tähdittämän Australian. Pakko sanoa, että ihana leffa, joka sai helposti kyyneleet silmiin muutaman kerran, ainakin tällaiselta pillittäjältä. Ausseihin olen myös aina halunnut, joten tuo leffa ei ainakaan mielettömillä maisemillaan sitä halua laskenut, nostatti vain ja paljon ! Joku päivä vielä...


Leffan jälkeen käytiin Starbucksissa kahvilla. Taas kerran vakuutuin siitä, että kyseisen kahvilaketjun hohto on tasan niissä pahvimukeissa, joita on "niin siistiä" kantaa mukanaan kadulla kävellessään. Kahvi ei nimittäin todellakaan ole mitenkään erikoista, lähinnä aika normaalia. En siis ole niin katkera siitä, ettei ketju ole vielä vallannut Suomen maankamaraa.



Jatkoa tulee heti, kun ehdin kirjoittaa ja blogger sustuu kanssani yhteistyöhön. Ette tiedäkään minkä työn alla oli saada nämä kuvat tänne. Argh ! En myöskään halunnut mieletöntä megasuperpostausta koko reissusta, joten säästelen vähän.

PS. Onko täällä jotain mega Starbucks faneja ?

Ei kommentteja: