maanantaina, tammikuuta 19, 2009

Shopaholic..? No, it's just a hobby !

Nyt siis vuorossa esittelyä mun lauantaisista ostoksista. :)

Eli eliii, ekana kävin Bershassa ja sieltä tarttui mukaan jonkin verran tavaraa, mm. Tällainen harmaa, pitkä neuleliivi, tai mikä ikinä onkaan. Se on kiva myös kokonaan napitettuna legginsien kanssa :)


Metsästin mustia legginsejä, sillä olen kova tyttö tuhoamaan/kadottamaan kyseisiä vaatekkappaleita. Mustia en kuitenkaan löytänyt (paitsi zarasta jotkut, jotka näytti ja tuntui ja oli ihan kuin miesten pitkätkalsarit), niin ostin sitten nämä vaaleanharmaat ja tumman lilat.


Mukaan tarttuivat myös kaksi hametta. Itseasiassa ne ovat todella samantyyppisiä, mutta silti riittävän erilaisia minulle ! Niiden malli on kivaja ja nappisysteemit sivuissa ihastuttivat. Enkä edes aikaisemmin omistanut montaa hametta. Tai ainakaan sellaisia, mitä voisi käyttää..



Tämmöinen musta lölleröpaita/tunika saavutti myös paikkansa kotonani. Ihan perus juttu, ja sitte tuli mukana vielä tommonen huivihörhelö. Kangas on ihan superohutta ja -ihanaa ja -pehmeää trikoota <3


Nämä Aladdin-tyyppiset lököpöksyt (Pull&Bear) olivat halvat ja kivat jalassa. Mietin myös, että tanssiessa ne olisivat kivan rennot. Jos minusta nyt enään on tanssijaksi... Elän toivossa !


Tämä hippityylinen, raitaolkalaukku on mexicolaista käsityötä ja se tarttui mukaan eräästä kojusta. Laukku on tarpeeksi tilava esimerkiksi koulukirjoille yms.. Myös myyjämummeli oli todella suloinen<3


Siinä kaikki, paitsi, että kahdelle viimeiselle jutulle pyhitän ikioman postauksen, niin ihania ovat. Sen verran paljastan, että parhaat palat jäljellä ja kenkiä luvassa (<3) ;)

Olin muuten harvinaisen tyytyväinen, nämä kaikki maksoivat yhteensä noin 60€, tai ehkä jopa hiukan alle. Alennukset olivat siis hyvät ja myös euro on tällä hetkellä niin korkealla, että oikeastaan kaikki on täällä nyt aika halpaa. JEII !
Mitäs piditte ostoksistani ? :)

Ei kommentteja: