tiistaina, tammikuuta 06, 2009

Manoloja mulle !

Joskus ajattelin, että Manolo Blahnikin kengät ovat jokseenkin yliarvostettuja. Yhtään paria en omista, enkä ole koskaan edes sellaista jalkaani edes päässyt kokeilemaan. Olen kuitenkin jonkun aikaa kyseistä merkkiä bongaillut ja tullut siihen tulokseen, että helkkarin kauniitahan ne kengät ovat. Ihanan mallisia, usein klassisen kauniita, vaikka erikoisuuksiakin löytyy. Varmasti ovat myös laadultaan aivan omaa luokkaansa, kun hintaakin löytyy ihan riittävästi. Siksi päädyinkin viime kesänä New Yorkissa niitä näyteikkunoiden taakse tölläämään kuola valuen.
Tässä nyt muutamia malleja, jotka ovat mielestäni upeita.

Nämä punaiset kaunokaiset ihastuttavat. Malli on hiukan tanssikorkkarimainen, mutta klassinen. Värikin on mitä täydellisin kirkkaan punainen ja materiaalina säihkyvä satiini.



Cruella De Ville on selvästikin päässyt suunnittelemaan mieleisensä kengät. Myös minä pidän näistä pilkullisista popoista. Niiden malli on ihana ja pidän tuosta peep toe-kärjestä ja jalkapöydän päällä olevasta remmistä.


Tämä pari valmistettiin vain ja ainoastaan Sex And The City-leffaa varten. Todella kauniin ja klassisen malliset, väri on upean säihkyvä sininen ja myös koristelu on kaunis, ei liian pramea, muttei jätä kenkää tylsäksi.


Mr. Manolo osaa myös näköjään suunnitella upeita bootseja. Näissä on kaikki kohdallaan, korko, malli, nilkan remmi ja pohkeen takana oleva kiiltoläpyskä. Ahh, miten jumalaiset saappaat nämä ovatkaan !


Nämä metallinhohtoiset nilkkurit sulattavat sydämeni. En usein syty tuollaiseen terävään kärkeen, mutta näissä kengissä se toimii ja hyvin ! Myös nilkan vino leikkaus tuo ilmettä.


Toiset, ehkä täydelliset saappaat tulevat tässä. Jos käyttäisin enemmän hameita metsästäisin tämän mallisia saappaita täysillä tai säästäisin iäisyyden näihin Manolon vaihtoehtoihin. Onneksi en ole mitenkään erikoisemmin hameihminen, enkä näitä välttämättä kuollakseni tarvitse. Mielettömät silti !



Manoloja tutkiessani oli pakko myös kurkata muutamat lempimallini Jimmy Choolta ja Christian Louboutilta. Myös heidän kenkänsä saavat pääni sekoamaan ja suuni muodostamaan sanat "mutku mä haluuu-uu-uu-uun" enkä silti voi saada. Anyways, tässä lisää ihanuuksia, nauttikaahan !

Jimmy Choo:







Christian Loubout:






Tässä vaiheessa olisi tarkoitus pyyhkiä suupielet kuolasta, sillä sitä varmasti valutettiin ja reippaasti näitä popoja ihastellessa. Mikä olivat teidän lempparinne ? Löysin vielä noin miljoona ihanaa paria, jotka olisin tänne (ja itselleni) halunnut, mutte ehkä joku toinen päivä taas lisää kenkäunelmointia.

4 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Mun omat lemparit olivat noi ekat Manolot, SATC-kengät ja nilkkurit. Vaikka eivät Christian Louboutonin ja Jimmy Choon kengätkään kymäksi jättäneet.

Lili kirjoitti...

Ne paljetti-korkkarit oli ehkä ihanimmat mitä oon ikinä nähny...

Sandra kirjoitti...

Jenkki: Joo kyl Manolot on aina Manolot ! En osaa edes alkaa arvailee mitkä olis ihan mun ykköset, koska meen ihan sekasin noita töllöttäessä. Kohta huomaan tilailevani näitä jostain netistä, vaikkei ees oo rahaa ! :D

E-Maria: Hahaha, tietty tykkäät niiltä paljettipopoista, ne on ihan sun tyyppisetki ! Mut mustki ne on niiin ihanat ! :)

Lili kirjoitti...

ne paljetit on ihan täydellisen väriset <3