perjantaina, tammikuuta 23, 2009

Naamani maalari.

Pyydettiin juttua, että mitä kauneudenhoitotuotteita (meikit, voiteet, shampoot yms) käytän päivittäin ja päätin nyt ekana tehdä jutun meikeistä ja että miten niitä naamaani läiskin. Kävi kuulkaas niin hauska juttu, että meiltä lähti sähköt yhdeksäksi (9) tunniksi ! Läppärissä oli onneksi akku ladattuna, joten rupesin sitten meikkailemaan ja napsin webbarilla kuvat. Kuvien tasosta näette, että oli kai vähän tylsää..

Aluksi masentava lähtötilanne (huomatkaa mun ihanat hiukset. Siis hyi hele!)


Seuraavaksi vaihdoin paidan (hyvin olennainen juttu) ja laitoin meikkivoidetta, eli tuota L'Orealin True Match Mineralsia.


Sitten aurinkopuuterilla sutaisut poskille, ohimoille ja kaulalle ja hiukan poskipunaa. Pitäisi ostaa iso suti aurinkopuuterille,toi mitä käytän,on liian pieni ja epäkäytännöllinen, isommalla saisi parempaa jälkeä. Niin ja noi on molemmat Lumenen.


Sitten kannattaa välillä ottaa pari typerää kuvaa, sillä tylsyys on todellakin niin satakymmenen prosenttista..



Laitan vähän mustaa rajaa silmän alaluomelle tällaisella Rimmelin kynällä, jossa oli ennen myös hopeaa toisessa päässä, mutta sille tapahtui jotain.. No, mustaa käyttäisin anyway.


Olen suomalainen, eli minulla on vaaleat, lyhyet suorat ripset. Tosi kivaa. Eli taivutan ne. Vekotin on huono ja maksoi ehkä euron. Olen muuten huomannut, että täällä elämäni on jotenkin todella laadutonta. Kaikki meikit ja muut systeemit ovat halpisjuttuja, kun Suomessa jaksoin niihin aina panostaa. En tiedä mitä on tapahtunut.. Olen kai vain köyhä.


Säälittävät ripseni saan vihdoin näkyville, kun lisään ripsaria. Käytän vedenkestävää maskaraa, sillä se kuivuu paljon nopeammin, joten ripset pysyvät myös taivutettuina. Vesiliukoisella värillä ripseni ovat alle 30 sekunnissa piikkisuorat :( Tämä L'Orealin Telescopic-ripsiväri on muuten aivan kamala mielestäni. Tässä taas näkee, miten jaksan täällä panostaa. Tänne tultaessa käytin lemppariani, Dior - Blackoutia, mutta täällä sitten ostin kaikista halvimman, vedenkestävän maskaran. Hohhoijjaa. Se harjakin on ihan kamala ja ripsistä tulee 99% ajasta rumat. Pitää ostaa uusi !


Juu, tänäänkin tuli aika kökköset ja ällöt :( Hymyilen silti kauniisti kameralle ! :)


Seuraavaksi laitan vähän tätä Rimmelin kulmakynää kulmiin. Se on just oikean värinen, sillä kulmani tarvitsevat vain hiukan terästystä, koska niissä on jotain ihmeellisiä, tyhjiä kohtia.. Harjalla saa hyvin sitten pehmennettyä värin, en nimittäin tavoittele mitään piirretynnäköisiä ällökulmia !


Sitten, kun kulmat ovat ojossa, niin laitan joskus tällaista Helena Rubinsteinin helmiäisjutskaa, josta pidän paljon. Ostin tämän pikkuruisen purnukan monta vuotta sitten, kun se oli alennuksessa ja mönjä ei meinaa loppua millään ! Hyvä niin :)


En oikeastaan käytä mitään huulikiiltoja tai -punia. Välillä glossia, mutta harvoin. Senpä takia laitan vain tällaista marjaisaa huulirasvaa.


Sitten olenkin valmis ja kuvaan itseäni taas mitä erikoisimmilla tavoilla. Tylsyys siis jatkuu (ette vissiin huomanneet..) !





Tässä vaiheessa kehtaan näyttää naamaani ulkomaailmassa (hyvä yritys, kun laitan meikittömiä kuvia nettiin.. Okei, myönnän, olen aika laiska ja kuljen usein naama ilman mitään :C)
Nyt kaikki peukut pystyyn ja fingers crossed, että huomenna pysyis sähköt koko päivän päällä, niin saisin jotain vähän järkevämpää tekemistä, kuin posettamista webkameralle.. Yksi päivä riitti ihan hyvin !

Ps. En siis osaa meikata, joten siksi en ikinä laita mitään luomivärejä. Näytän nimittäin heti siltä, että olen saanut turpaani.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

sandra! ompa hassua, löysin sun blogin ihan sattumalta ihan outoa kautta!kiva lukea miten sun elämä siellä mexicossa menee:)pitääpäs lukea nuita vanhempiakin postauksia! toivottavasti kaikki on siellä hyvin, haleja<3

-Hanna från uleåborg ;)

Sandra kirjoitti...

Hahhaa, Kiva ku löysit ! :D Tänne kirjottelen kaikkee hömppää, kannattaa lukea siis :D
Pusut sinne ouluhun <3

Anonyymi kirjoitti...

joo pitääpäs pysyä kuulolla<3