sunnuntaina, helmikuuta 01, 2009

My Sprays

Tiptoesin Saara pommitti tällaisella Spray-haasteella:

TEHTÄVÄNANTO:
1. Linkitä henkilö, joka haastoi sinut.
2. Esittele päivittäiset spraytuotteesi kuvien kera, esim. vartalotuoksut, hiuskiinteet yms.
3. Haasta 3 tai useampia bloggaajia.

Niinkuin jo aikaisemminkin valittelin, elämäni on täällä jotenkin hyvin "laadutonta", enkä käytä mitään merkkituotteita juuri ollenkaan, vaan lähinnä halvinta ja huono laatuisinta.. Noh, esittelen teille silti tämä vähäisimmätkin suihkepullot.


Eli kainaloihin suihkuttelen Garnierin Bi-O-deodoranttia ja jos välillä satun olemaan auringossa niin vartalolleni taas tällaista Lancaster-merkkistä aurinkovoidetta, jossa on kutosen suojakerroin.


Ja jos hiukseni siis kaipaavat auringon suojaa, ne saavat UV-suojan tältä Charles Worthingtonin Take Away Suntime-sprayltä.
Hiusten pesun jälkeen suihkutan pyyhekuiviin hiuksiini tätä TIGI:n Catwalk-sarjan Sexed Up-tuotetta, joka lupaa antaa tuuheutta ja tuoksuu hyvälle.
Jos taas joskus föönailen, suoristan, kiharran tai muuten muotoilen tukkaani, suihkautan hiukan Fashionista, Spritz & Shine Heat Safe Styleriä, joka antaa joustavan ja voimakkaan tuen, poistaa pörröisyyttä ja suojaa hiuksia lämmön vahingollisilta tekijöiltä. Tämä hyväksi todettu tuote on siis myös TIGI:n Catwalk-sarjaa. (ei kylläkään tuoksu yhtä hyvälle, kuin monet muut merkin tuotteet.)
Lakkaa en kauheasti käytä, mutta jos sitä välillä tarvitsen, niin olen täällä mexicossa ollessani turvautunut tähän Palmoliven Caprice-lakkaan, joka lupaa olla hellävarainen hiuksille, mutta antaa silti pitoa. Noh, olen ollut ihan tyytyväinen, mutta tosiaan, en kovastikaan lakkaa käytä..


Hajuvesistä on pitkäaikainen suosikkini ollut tämä Baby Phat-merkin Diamond-tuoksu. Harmikseni kyseistä parfyymiä olen löytänyt vain USA:ssa käydessäni, joten nyt kun pullon pohjalla on enään muutama tippa, odotan hetkeä, jolloin ne haluan käyttää. Pullo on jo kolmas käytössäni, ja jos vain löydän sitä lisää, niin ostan varmasti.
Sitten tämän Celine Dionin nimikkohajuveden sain pari vuotta sitten ystävältäni lahjaksi. Aluksi se oli mielestäni liian voimakas, mutta nykyään käytän sitä usein esim. Juhlissa.
Pidän myös paljon DKNY:n Be Delicious ja Red Delicious-tuoksuista. Niistä omistankin vain nämä söpöt pikkupullot, joista saa aina vaihdeltua mukavasti tuoksun eri päiville, kyllästyn nimittäin helposti samoihin (paitsi tuohon Baby Phatiin).
Lisäsin joukkoon myös Jean Paul Gaultierin Le Male-nimisen eau de toilette-näytteen, joka taas on poikaystäväni vakkarihajuvesi. Sitä ruiskuttelen aina välillä esim. Tyynyliinalleni ja nuuhkin öisin <3

Tuoksujen joukosta puuttuu uusin ja myös tällä hetkellä arkituoksuni, Baby Phatin korvikkeeksi löydetty Ed Hardy For Women, johon tykästyin paljon. Pullo on nyt ystäväni luona, sillä unohdin sen sinne, mutta sekin pääsee varmasti kuvattavaksi tässä joku hetki.

Yritin miettiä ja etsiskellä, että olisiko minulla mitään muuta sprayattavaa, mutta eipä taida olla. Näitä kuitenkin käytän melkein päivittäin, mutta ainakin viikottain, paitsi aurinkosuojaa hiuksille ja iholle, sillä niille ei ole tarvetta.. Harmi vain.

Haastettavien keksiminen aiheutti päänsärkyä, sillä kaikki ovat tämän varmasti jo tehneet. Mutta pommitan tämän siis seuraaville henkilöille:

E-Maria
Kiki
Matti
Bea
Tara

Myös kaikki muut halukkaat, tehkää ihmeessä tämä. Itse ainakin haluan tietää, että mitä juuri te sprayailette ! :)

Ps. Tää karmaiseva flunssa kiusaa mua edelleen ja pahasti kiusaakin. En saa hengitettyä nenän kautta, silmät on ihan turvonneet ja aivastelen (jumboaivastuksia) 15 sekunnin välein.. Huoh, ei ole kivaa :( Nenäni on myös siis aivan punainen jatkuvan, mutta turhan niistämisen takia. Koska paranen ?

4 kommenttia:

Lili kirjoitti...

Tartuin haasteeseen, kiitos <3

Sandra kirjoitti...

Tartu tiukasti hanuriin ja näppäile mua.. Lalalalaa. Mut joo, hyvä että tartuit :D

matti kirjoitti...

Kiitti haasteesta! Tartuttu on täälläkin, vaikka noiden spraytuotteiden määrä ei olekaan mikään valtava... :D

Sandra kirjoitti...

matti: Hyvähomma !! :)