tiistaina, helmikuuta 17, 2009

Still a kid.

Niin kuin aikaisemmin mainitsin, tänään olisi tehtävä jotain todella lapsekasta, sillä vietän viimeistä päivääni alaikäisenä. Olen koko päivän yrittän miettiä kaikenlaisia jekkuja, mutta mitään en ole saanut päähäni taikka ainakaan toteutettua. Höh, tylsää..

Sain aamulla ihanan sähköpostin äidiltäni. Hän on Japanissa, joten ei pysty minulle huomenna soittamaan. Maili oli kutenkin ihana, siinä hän kirjoitti mukavia asioita ja täytyy myöntää, ettei edes tippa linssissä-sanonta riittänyt, sillä vollotin vuolaasti niitä kauniita sanoja lukiessani. Äiti on ihana <3

Kouluun lähdin hyvillä mielin, vaikkakin silmät punaisina pillitykseni takia. Onneksi paistoi aurinko ! Ainiin, nappasin matkalla taxissa kuvan paidastani. Valitsin aamulla päälleni tämän Smurffi Crew-teepparin, jotta tuntisin oloni vielä hetken pikkutytöksi. Paita on kylläkin yksi lemppareistani, joten aion sitä todellakin käyttää vielä täysi-ikäisenäkin. Ja tulen myös varmasti tuntemaan oloni pikkutytöksi vielä monta vuotta, joten ei tämäkään nyt ihan onnistunut. Hyvä yritys silti, eikö ?



Nyt lähden (taas kerran) kahvittelemaan erään ystäväni kanssa. Halauksia kaikille lukijoille, joita on ilmoittautunut jo 13 kappaletta ! Kiitos teille <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hey, onneks olkoon! Sulla on samana päivänä synttärit ku mun äitillä, ja kahdella mun jätkäkavereilla. Yks niistä täytti just tänään 18... :)
Toivottavasti sulla on ollu super päivä! Vaikka et ookkaan täällä suomessa viettämässä tuttujen kaa. Mut onhan toikin mahtava kokemus, että saa viettää synttäreitä Mexicossa. Mulle ainaki kelpais!! :)

Sandra kirjoitti...

Kiitos paljon !! Mäkin tunnen muutaman, joilla on saman päivänä synttäri, kun itselläni :) Ja tosiaan, oli tosi kiva päivä, siitä tulossa postaus kylläkin, kun saan sen vain aikaan. Paljon kuvia ja asiaa nimittäin. :)