torstaina, helmikuuta 26, 2009

Happy Sandy !

Tiedättekös mitä ihanuudet, teitä lukijoita on nyt jo ilmoittautunut viisitoista (15) kappaletta, ja tämäkin määrä tekee minut älyttömän onnelliseksi ! Ihanaa tietää, että jotkut henkilöt vaivautuvat lukemaan näitä minun hömppäjuttujani, jotka ovat silti tärkeitä asioita nykyisessä elämässäni.

En tosiaan kamalan vakavissani tänne asioitani, tai varsikaan niitä kaikista henkilökohtaisimpia sellaisia kirjoita, mutta silti tämä, mitä voitte täältä lukea, on jokapäiväistä elämääni ja tulen muistamaan varmasti monia hetkiä tämän vuoden ajalta koko loppuikäni. Kiva siis jakaa niitä teidän kanssanne.

Bloggaamisen aloittaessani olin varma, että kyllästyn hommaan nopeasti ja lopetan pian koko touhun. Toisin kuitenkin kävi. Nykyään yritän päivittäin miettiä, että mistä aiheista ja mitä kaikkea tänne olisikaan kiva kirjoittaa, jotta joku niistä pitäisi ja jaksaisi lukea. Loplta aiheet ovat kuitenkin hyvin arkisia, mutta toivon, että ne viihdyttävät silti edes hiukan. Toki kirjoitteleminen auttaa myös minua itseäni. On ihanaa saada purkaa esimerkiksi kokonaisen viikonlopun tapahtumat tänne kuvien kera. Myöhemmin niitä voi sitten itsekin katsella, että sitä onkaan tullut tehtyä, eikä tartte kaikkea pyöritellä päässä.

Muistuttaisin yhä edelleen siitä, että jos teillä on kysymyksiä, juttutoiveita, mielipiteitä, ihan mitä vaan, niin otan niitä mieluusti vastaan kommenttien muodossa. Postausideoita tarvitaan aina, sillä vaikka täällä Mexicossa vahtarille sattuu ja tapahtuukin kaiken laista lähes koko ajan, eivät ihan kaikki asiat ole sellaisia, joista jaksan tänne kirjoittaa. Ihan niin jännittävää extreme-elämää en täällä kuitenkaan elä :D

Tässä nyt tällainen kiitospaasaus ! Ihanaa, että minulla on muutamia lukijoita ja vielä parempaa jos heitä joku päivä tänne tupsahtaa lisää. Juttutoiveita kehiin, niin saadaan tästä blogista aihepiirillisesti (ja muutenkin) juuri sellainen, mikä teitä kiinnostaisi.

Nyt tämä tyttö menee tutimaan. Baibai <3

9 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Whihii, mukava huomata miten ilahduit siitä, että ilmoitin lukevasi blogias.
Oon käynyt täällä salaa ja jonkin aikaa lukemassa, mutta nyt vasta rohkaistuis ja aloitin oman blogin. Että tervetuloa vierailemaan munkin puolella, vaikka ei siellä vielä paljon mitään olekaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Sandra!
Täällä vielä yksi lukija lisää. En vaan ole tehnyt tänne virallista tunnusta niin en voi tilata tätä. Mutta käyn aina välillä tätä kattomassa josko oisit päivittänyt :) Musta on niin kiva lukee kaikkien vaihdos olevien kavereiden blogeja. Muistaakseni jossain ekassa kirjoituksessa sanoit ettet mielestäsi oo hyvä kirjottamaan. Mun mielestä oot hyvä!
Terkut sinne :)

Anonyymi kirjoitti...

täälläkin yksi tunnukseton lukija. (: ja kirjoitat tosi luonnollisesti ja sitä on kyllä kiva lukea. voisit kirjottaa jonkun jotun vaikka sun espanjan kielen oppimisesta/vaiheista siellä olon aikana :) jos se ei oo liian vaikeeta täs vaihees.

Anonyymi kirjoitti...

ois kiva jos esittelisit sun host-perheesi talon ja lähiympäristöä = ) koulusiki ois kiva nähdä ! : >

jaja millä vuosiluokalla opiskelet siellä ? siis lukiossa ymmsmsms ois kiva tietää : :)

Elina kirjoitti...

heippa santsuu!
tosi-jätte-mega myöhäset (ja isot) synttärionnittelut <3
kohta jo nähdään! :))

t. Elina

Anonyymi kirjoitti...

et muistaakseni ole vielä tehnyt tällaista postausta, joten tässä olisi yks ehdotus :)

eli sellainen postaus miten suomi ja mexico eroaa toisistaan, vaikka jotain mexicolaisten erikoisia tapoja mitkä kummastuttaa ja mitä toivoisit mexicosta suomeen jnejne, käytä mielikuvitusta :) ois mielenkiintoista luettavaa varmasti!!

Sandra kirjoitti...

Heli: Toki ilahduin ja varmasti käyn vaklaamassa :)

Jossu: Jeeee ihanaa kun tuttuja löytää tänne :) Ja siis mun äikäntaidot on kyllä sen verran heikentyny, että teen tosi urpoja virheitä koko ajan ja välillä pitää miettiä miten jotkut sanat kirjoitetaan.. Mutta kiva, jos tätä jaksaa silti lukea 8D

Ano: Kiitos paljon juttuvinkistä, ton voisin ihan varmasti toteuttaakin ja suht pian :)

noraa: Vaihdan itseasiassa nyt sunnuntaina taas perheettä (Rotarysysteemin kuuluu nää vaihdot), mutta voisin sitten katella, et jos saisin jonkun jutun aikaan mun perheestä/perheistä, tästä paikasta yms. Niin, ja opiskelen samanikäisten tyyppien kanssa, mitä itse olen, mutta tämä on heidän viimeinen vuotensa, eli he valmistuvat lukiosta nyt kesäkuussa, sillä tämä koulusysteemi on niin erilainen täällä. Väittäisimpä silti, että Suomessa yläasteikäiset ovat lähes fiksumpia ja ainakin yleisesti sivistyneempiä, kuin nämä täällä lukiosta valmistuvat. Harmi. :(

Sophielina (elllu<3): Heiii ja kiitos muru !! Ja kyllä vain, pian nähdään KÄÄÄK !

Ano: Juu, toi on myös todella hyvä aihe, kiitos ehdotuksesta ! Kyseisen postauksen tekemiseen tarvitsen luultavasti todella paljon aikaa, sillä niitä kyseisiä asioita ja eroavaisuuksia on niiiin paljon ! Mutta katsotaan, jos pikapuolin saisin aikaan :)

-SL kirjoitti...

Ihania nuo maisemakuvat! täällä toinen joka haaveilee ulkomaille lähdöstä..

Sandra kirjoitti...

'~SL: Niistä on kiva nappailla kuvia sit muistoks suomeen, ku siellä tulee räntää taivaalta :D