keskiviikkona, helmikuuta 04, 2009

I know nothing better than my friends.

HUOMIO ! Saanen ilmoittaa, että minulla on koko maailman parhaat ja ihanimmat ja kultaisimmat ystävät, jotka piristivät päivääni tänään hiukan aikaisella syntymäpäivälahjalla !

Tulin siis koulusta kotiin, väsyneenä ja nälkäisenä ja ehkä hikan kiukkuisena. Lösähdin sängylleni miettien samalla, jospa joku toisi ruokaa suoraan suuhini. Ehdin ehkä minuutin siinä maata semikoomassa, kun host-äitini tuli kotiin ja marssi huoneeseeni paketti kädessään ja kysyi, voinko ihan hyvin. Vastausta ei kuitenkaan ehditty antaa, kun huomasin paketin, ja arvasin, etä se on minulle. Lähettäjänä ystäväni Mappe W, joten olin varma, että tulossa on jotain ihan superia. Ja niin olikin. TADAA !


Suomalaisia karkkeja on aina aina kiva saada, sillä en innostu näistä paikallisista nameista ollenkaan (kaikissa on chiliä..). Mukana oli myös pieni, sininen paketti, joka näytti jännittävältä.


Avasin sen, kädet hiukan vibraten, ja sisältä paljastui mitä kaunein, Pilgrim-merkkinen medaljonki. Omistan jo aiemmin yhden saman tyyppisen korun, joka on itseasiassa äitini (ja siellä on isäni ylioppilaskuva sisällä, awww<3), mutta tämä on aivan ihana, kaunis, moderni, ihana ja ihana <3 Täytyy vain hankkia joku minikuva sisällöksi. Anyways, koru pääsee aivan varmasti heti käyttöön. Pidän kovasti !


Ehdottomasti paras juttu oli kuitenkin Mapun väsäämä kortti, joka on pullollaan aivan järkyttäviä, mutta myös ihan hauskoja kuvia suuresta kaveriporukastamme. Tuli vaikka mitä muistoja mieleen korttia katsoessa. Myös ikävä kasvoi aivan suunnattomasti. Olisi ihana päästä halaamaan heitä kaikkia pitkästä aikaa. Sekin hetki kuitenkin lähestyy koko ajan (hiukan reilu 4kk!!), halaushetki nimittäin :)

Olen muutaman kerran harmitellut että täytän täällä ollessani juuri tuon maagisen 18 vuotta. Olen kaukana perheestäni ja ystävistäni, ja heidänhän kanssaan täysi-ikäisyyteen astumista kuuluisi juhlia. Yritän kuitenkin muistaa, että eikai tuo yksi lisävuosi tule muuttamaan elämääni kovinkaan paljoa ja syntymäpäiviä ja niiden juhlimisia tulee toivottavasti vielä monia lisää. Myös tämä paketti auttoi tilannetta paljon, sillä nyt tiedän, että kyllä ne kaverit siellä kotopuolessakin minua muistavat.

Monet näistä ystävistäni eivät edes lue tätä blogia, tai tiedä sen olemassaolosta, mutta haluan silti täälläkin kiittää heitä kaikkia, eli: Mapu, Lartsi, Keke, Oona, Keeso, Mipi, Vane, Ellu, Ammi, Annikki, Kiri ja inka:

KIITOS TUHANNESTI !! Rakastan teitä <3

Ps. Koska ystäväni itse päättivät lähettää rutkasti noita ällötyskuvia minulle, niin kyllä, huomenna esittelen tuon korttiupeuden hiukan tarkemmin, kuvien kera. Ei hätää kuitenkaan, kuvat ovat sen verta pieniä, ettei ihan kaikki tule julki, so don't worry guys, you're safe ! ;)

3 kommenttia:

Mapu kirjoitti...

Jee, ihanaa että tykkäsit!! <33
Meilläkin on niin kauhia ikävä sua, ettei sitä ees tajuu!!!
Mut joo, en ihan innostunu tästä kuvat tänne -jutusta :DD
Noo, kai se pitiki arvata ;)

Mappe W kuittaa

Lili kirjoitti...

Oot ihana <3 Kyl me ehditään juhlia sun synttäreitä sitteki ku tuut takasin, päivä on vaan väärä mut ajatus tunnetusti tärkein :D

Sandra kirjoitti...

Mapu: Kuvat ovat jo esillä, ja olen erittäin tyytyväinen :)
E-Maria: Juhlitaan sitten ja paljon !! Pus <3