sunnuntaina, helmikuuta 15, 2009

One night with the red balloons.

Vielä kuvientäyteinen postaus ystävänpäivän vietostani. Lähdettiin siis illemmalla kaveriporukan kanssa ulos paikkaan nimeltä Liquid. Se oli koristeltu punaisilla ilmapalloilla ja tunnelma oli taas kerran todella "ystävällinen" tai miten sen nyt ilmaisisi... Tässä nyt kuitenkin illan kuvia, joista selviää ehkä, että hauskaa oli. Joillakin oli seurana poikaystävät, osalla sitten nuo pallot.












Omalla kohdallani ilta ei mennyt myöhäiseksi, sillä antibiottikuurini aiheuttaa suunnatonta väsymystä ja painuin kotiin jo yhden jälkeen. Oli kuitenkin todella kivaa ! Ystäväni ovat niin ihania, että heidän kanssaan ei tunne koskaan oloaan tylsäksi. :)

Mitäs te kaikki puuhasitte ystävänpäivänä ?

JA AINIIN !! Blogilistalla on selvästi jotain häikkää, sillä se ei päivitä ollenkaan tämän blogin tietoja tai itseasiassa mitään. Jos siis lisäisin tämän sinne uudestaan ja poistaisin tämän nykyisen, niin, te ihanat tilaajat, tilaisittehan sen uudestaan ? Haluaisin todella, että listalta löytyisi aina päivitykset, sillä nyt tämä bloggaus junnaa hiukan paikallaan.. En asialle kuitenkaan vielä tee mitään, ennenkuin tiedän, että edes muutama viitsisi tehdä tilauksen uusiksi. Imoitelkaahan siis, pliide ! <3

4 kommenttia:

NellyHi kirjoitti...

Tietenkin me tilaisimme uudestaan. :D Onhan sun menoas siellä toisella puolella palloa niin hauska seurata. :)

Unknown kirjoitti...

Moi Sandra!

Opiskelemme Oulun seudun ammattikorkeakoulussa markkinointia ja teemme opinnäytetyötä, jossa tutkimme muotibloggaajien suhtautumista ja mielenkiintoa blogimarkkinointia kohtaan. Jos haluat lisätietoa tutkimuksesta tai olet kiinnostunut osallistumaan kyselyyn, lähetä sähköpostia osoitteeseen ProjectFashionblogs@gmail.com.

Terveisin Hanna ja Sanna

Anonyymi kirjoitti...

Oi mitä latinouroksia ;D

Ja mä voin ainakin tilata juu :)

Sandra kirjoitti...

Kiva tietää, että edes pari tilaisi tämän uudestaan. Katsotaan, jos kohta sitten lisäisin tämän sinne listalle uudestaan :)