perjantaina, helmikuuta 20, 2009

The Surprise.

Lupasin kertoa teille vielä, että mikä olikaan se yllätys, joka minulle synttäreinäni järjestettiin. Tässä se tulee..

Tulin siis koulusta kotiin kaverini, Karlan kanssa. Kävelin aivan normaalisti huoneeseeni ja oven avattuani näin seuraavan..












Samalla hetkellä toisesta huoneesta pullahti kuusi ystävääni, jotka huusivat "Surpriiiseeee!!!" Olin todella yllättynyt, en osannut yhtään arvella mitään ! Ja lurjus-Karla oli tiennyt asiasta koko ajan.

Rupsin tutkimaan seinällä olevaa jättikorttia ja huoneen jokaisessa kolkassa olevia lappuja ja ilmapalloja, joihin oli kirjoitettu ihania asioita. Kaikenmaailman insideläppää ja muita hölmöjä juttuja, mitä ollaan tyttöjen kanssa höpisty täällä oloni aikana. Ilmapalloja oli kuulema puhallettu lähelle toista sataa, ja lähes jokaiseen oli kirjoitettu jotain. "Paljon onnea" ja "Hyvää syntymäpäivää" luki melkein joka paikassa. Arvelen, että tytöt ovat käyneet vakoilemassa facebookkiani, ja sen takia osasivat näitä suomenkielisiä juttuja.

Olin todella otettu tästä koko ylläristä, sillä kaverini olivat nähneet paljon vaivaa ja käyttäneet mielettömästi aikaa tämän eteen. He jopa lintsasivat monta tuntia koulusta tämän tähden !

Minulla on ihania ystäviä <3

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ooooh ihana yllätys! <3 ja tohon saa nähdä kyllä oikeesti tosipaljon vaivaa! ja kysymys vielä. En oo lukenu tätä blogia läheskään siitä asti ku lähit mexicoon ja haluisinki kysyy et miten hyvin puhuit espanjaa ennen lähtöäs ja puhutko jo ihan sujuvasti? (:

Lili kirjoitti...

Ihanaa rakas että sulla on noin hyviä ja ihania ystäviä siellä <3 Miss u darling <3

katja kirjoitti...

Aivan ihanan näköistä! Muista kertoa sun kavereille, että mulla synttärit 30.5 :DDD

Sandra kirjoitti...

Ano: Tälle tullessani en puhunut espanjaa yhtään. Enollut opiskellut sitä koskaan, eikä muutenkaan ollut kielestä mitään hajua (tiesin toki laulun "vamos a la playa mutta mutta...). Nyt kuitenkin seitsemässä kuukaudessa on oppinut sen verran hyvin, että kaiken ymmärtää (ei ihan ehkä jokaista sanaa) ja kielellä pystyy keskustelemaan ihan ilman mitään ongelmia :)

E-Maria: Ystävät on Suomessa ja täällä <3

katja: Joo, vinkkaan niille ! Varo vaan, heräät aamulla pallomerestä !! ;)