tiistaina, helmikuuta 03, 2009

I might be eating all the time.

Tänään oli todella tavallinen päivä, mutta ihan mukava sellainen. Koulussa pinnistelin monta tuntia nukkumatta (!!) ja sen jälkeen tulin kotiin syömään perheeni kanssa juhla-aterian, sillä on host-isäni syntymäpäivät. Söimme kaikkea hyvää kunnes mahat pömpöttivät kiitettävästi. Päätimme säästää kakun iltapalaksi.

Hengailin kotona hetken ja kirjottelin muutaman mailin sukulaisille ja kavereille. Olin todella väsynyt ja teki mieli ottaa nokoset, mutta onneksi saksalainen kaverini, Marie soitti ja pyysi minut kahviseurakseen. Päätimme mennä kotikulmillani olevaan, mukavaan kahvilaan, nimeltä Al Basha. Paikkassa on pieni Arabivivahde ja tunnelmaa luo rauhallinen, intialainen musiikki. Odottelin ystävääni hetkosen, mutta en malttanut olla tilaamatta (ja kuvaamatta) herkullista capuccinoa jossa oli hazel nut-makusiirappia. Njam ! Lueskelin odotellessani paikallista lehteä, josta voi aina bongailla omia- tai kavereiden kuvia.


Marie saapui ja rupattelimme tovin, kunnes alkoi kello jo näyttää sen verran, että pitäisi lähteä kotiin syömään sitä iltapalakakkua. Kävellessäni kotia kohti, yritin kuvata hiukan asuani, mutta jäi aikalailla yritykseksi. Eikä päälläni muutenkaan ollut paljoa kuvattavaa, sillä ilma oli jäätävän kylmä ja olin kääriytynyt paksuun villakangastakkiini. Kasvojani en myöskän halunnut kuvaan. Olen nykyään todella laiska meikkaamaan, joten näytän 990% ajasta hirviöltä.. Tässä silti ripaus takkiani, laukkuani ja saappaitani. Takin paras osa, eli muhkea kaulus koristenapeilla jäi silti kuvasta, sillä se sijaitsi liian lähellä vaaravyöhykettä, eli naamaani.


Sitten syötiinkin sitä kakkua ja rupateltiin hetki niitä näitä. Herkku oli juuri mieleiseni; jäätelöä, suklaata, suklaata, valkosuklaata ja suklaata. Ja tältä se näytti:


Nyt taas tätä kirjoittaessa masu pullottaa ja päivä alkaa olla pulkassa. Kipaisen tästä vielä iltapesulle ja sitten tutimaan.

Nati nati kaikki ihanat <3

3 kommenttia:

Lili kirjoitti...

Njamiiiii <3 Mä voin vaan haaveilla tollasista kakuista... Mut ei se mitään, ehkä käytän jonkun päivän pisteet johonki herkulliseen kakkupalaan :D

Anonyymi kirjoitti...

Eksyin eilen ekaa kertaa tänne blogiisi ja luin samalla kertaa kaikki postaukset läpi :D Tosi kiva lukee sun elämästäs siellä, itse oon aina halunnut vaihtoon mutta en sitten vaan saanut aikaseks.. :/ No, ehkä sitten vaikka yliopistosta opiskelijavaihtoon tai jotain.

Niin ja herkut näytti aika nameilta, tuli nälkä! :)

Sandra kirjoitti...

E-Maria: Juuu, ei kyllä oo mullekaan yhtään hyväks tollaset herkuttelut, mutta söin vaan ihan pikkupalan (ei siltikään hyvä!!) :) Mutta oli sekin viipale oikein makoisa =)

Anonyymi: Kiva, että olet tänne eksynyt lueskelemaan ! Yritän kirjoittaa jatkossakin sellasia juttuja, että niitä jaksaisi joku lukea :) Pysy siis kanavalla ! Ja vaihtoon lähtöä suosittelen, ihan koska vaan se on mahdollista :)