torstaina, maaliskuuta 19, 2009

Papantla.

Lupasin teille kuvia viikonlopun Papantlan-reissultamme. Lähdimme siis käymään host-isovanhempieni luona perheeni ja kolmen muun vaihtarin kanssa. Paikka on pikkuinen kaupunki, jonne ajaa muutaman tunnin meiltä kotoota.

Alueen ilmasto on todella lämmintä ja kosteaa, sademetsätyyppistä. Kaupunkiin ajaessa maisemat ovat upeat.


Mukana olivat siis Angel (Taiwan), Gaëlle (Ranska), Emilia (Suomi) ja meitsi.


Lähdimme illalla kahden muun vaihto-oppilaan (Saksa ja Brasilia) kanssa ulos johonkin kämäseen kuppilaan. Innostuimme kuitenkin ottamaan kuvia. Jossain vaiheessa henkilökunta lahjoitti meille upeat Viva México-sombrerot :)






Maanantai-iltana palasimme siis kotiin ja nyt olen taas vaihteeksi kamalassa flunssassa. Pärskin aivan koko ajan ja pää on täynnä räkää, namnam <3 Noh, kaipa tässä pärjätään. Minulla on tänään pidettämä Suomi-esitelmä Rotary Clubillamme. Saas nähdä mitä siitäkin tulee, kun ääneni on ihan kuin Nylon Beatin Erinillä, koska nokka on aivan tukossa. Se lisää hiukan jännitystä, sillä espanjaksi pidettävä esitelmä stressaa minua jo muutenkin hiukan.
Peukut ja varpaat pystyyn siis, jookosta ?

Hali !

Ps. Yritän tänään saada napsittua kuvat lauantaina ostetuista kengistäni, jotta saan ne teidän nähtäväksenne. Ne ovat IHANAT !!

Ei kommentteja: