maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

Kassialman viimeiset hetket.

Oli taas hirveän hankalaa keksiä otsikkoa ja pitkän pohdinnan jälkeen sain aikaan jotain noinkin kökköä. Noh, antaa olla, se kuitenkin loppujen lopuksi kuvaa minua ja viimepäiviäni ihan mallikkaasti :)

Sunnuntaina oli siis aika pakata kimpsut ja kampsut kasaan ja vaihtaa toisen kerran host-perhettä. Tiesin, että tavaraa tulisi olemaan paljon, sillä kaksi täpötäyttä, jättikokoista matkalaukkuahan minulla oli jo tänne tullessanikin ja jotain olen myös ostanut. Mieltäni lohdutti silti hiukan tieto siitä, että tänne tullessani, toisesta laukusta tilaa lähes puolet vei pelkät Suomituliaiset, jotka ovat tähän mennessä kaikki uusilla omistajillaa, joten tilaahan pitäisi laukuissa olla ! Kuinkas sitten kävikään.





Tässä vaiheessa lähes kaikki vaatteeni olivat viikattuna sängylläni (pari takkia ja muutamia paitoja + kaikki alusvaatteet viellä puuttuivat) ja voin melkeimpä vannoa, että ohimollani kimalsi muutama hikipisara. Suurinosa ovat tietenkin tänne Suomesta raahattuja, mutta paljon on myös uutta. En kuitenkaan ollut missään vaiheessa ymmärtänyt, kuinka hemmetin paljon vaatteita oikeasti oli kertynyt. Eniten hämmästytti/kauhistutti se valtava farkkujen ja muiden pitkien housujen, shortsien, hameiden, caprien ja legginsien määrä ! Pakko oli kuitenkin pakkaamista/inventaariota jatkaa, joten keskityin seuraavaksi kenkiin.

Tennarit ja sneakerit.


Saappaat.



Sandaalit ja ballerinat.


Korot.


Tohvelit (jotka ovat jalassa aina kotona ollessani).


Nyt rupesin jo oikeasti hiukan stressaamaan tavaramäärääni. Kenkiä on yhteensä 23 paria (+tossut), joista 12 (+tossut) ovat täältä ostettuja. Ennen joulua jopa luovuin eräistä Vanseistani, jotka olivat jo monen vuoden ahkeran käytön jälkeen todella rähjäisessä kunnossa. Ehkä joudun viellä luopumaan joistain muistakin kengistä ? Ajatus kylläkin kammottaa :(

Kun loputkin vaatteet ja muut tavarat olivat pakattuina, oli lopputulos kaksi jättimäistä matkalaukkua pelkille vaatteille, se aikaisemmin täällä nähty, Max & Co-laukku kengille ja noin miljoona kassia, laukkua ja pussukkaa muille tavaroilleni, plus pari takkia kädessä kannettuna ja hattua päässä yms yms... Voi luoja, miten tulen saamaan kaiken tämän Suomeen, kun rajoitukset ovat kaksi normaalikokoista, noin 24kg painoista matkalaukkua ?

Tunnelin päässä näkyy silti pieni valopilkku. Pelastuksekseni ajattelen äitini, joka tulee vierailemaan tänne Mexicoon huhti-toukokuunvaihteessa. Toivon siis, että hän saapuu tänne kahden, lähes tyhjän matkalaukun kanssa, jotka minä saan sitten täyttää. Jos näin tulee tapahtumaan ja saan hänen mukanansa lähetettyä jonkin verran (PALJON) tavaraa, voin taas hengähtää ja elää rauhallisin mielin, sillä silloin ei ainakaan pitäisi olla ongelmaa tavaroiden Suomeen saannissa. Katsotaas nyt kuitenkin viellä. Ei saa nuolaista ennen kuin tipahtaa.

Valmiiden laukkujen odottaessa eteisessä, kävimme perheeni kanssa viellä viimeisen kerran eräässä lempiravintoloistani syömässä. Söimme ihanaa sisäfilettä, herkullista salaattia, uuniperunoita ja joimme sangriaa. Namnam. Ravintolasta vyöryimme kotiin masut täynnä, mutta päätimme silti viellä herkutella jälkiruoaksi suklaa fondueta.


Dippailtiin sulaan suklaaseen mansikoita, viinirypäleitä, kiwiä, omenaa ja banskua. Oli ihan mieletetöntä nannaa ja hyvin upposi suuren pääruoan jälkeenkin. ;)

Tähän oli hyvä päättää tämän kyseisen perheen kanssa asuminen. Viihdyin heidän kanssaan todella hyvin reilut kolme kuukautta ja tiedän myös, että he pitivät minusta. Nyt palaan kuitenkin ensimmäiseen kotiini, joka on täysin erilainen, kuin tämä aikaisempi. Molemmat perheet ovat ihania ja rakastan heitä valtavasti. Mukava tunne se, kun tiedän, että jos tähän maahan koskaan palaan, minulla on täällä kaksi kotia, joihin olen tervetullut ja joissa minua rakastetaan. Muih <3

11 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Mun vaihtareina olleet kaverit on ainakin lähettänyt ennen Suomeen paluuta ihan postipaketteina vaatteita Suomeen. Että pari viikkoa ennen kun lähet niin paketit vaan postiin ja kun tuut kotiin, niin kamat jo luultavasti odotteleekin siellä sua.

Tai ainakin näin olen ymmärtänyt..

Ykskin kaveri oli japanissa ja sai sieltä 6 kimonoa, niin lähetti ne vaan postissa.

Semmosta :)
Ihanilta näyttää muuten noi sun vaatteet!!

nepa kirjoitti...

ihania noi kaikki kengät :))

T&J kirjoitti...

Sulle ois haaste meidän blogissa :)

-Janskk

M kirjoitti...

Eieiei, kengistä ei luovuta! Vaikka miten tilaa ei olis niin kyllä sitä jotenkin saa aina järjestettyä kengille!

:)

asta kirjoitti...

http://realluxurylife.blogspot.com/2009/03/jos-nyt-oisin-se-onnekas-henkilo-jolla.html <-- haaste sulle !=)

Sandra kirjoitti...

Heli: Mä lähetin täältä pelkästään postikortteja ja niillä meni yli kuukausi päästä Suomeen asti. Plus olen saanut pari pakettia Suomesta tänne, joista oli mm. Syöty suklaat :D Päättelen siis tästä, että tämä Mexicon posti on hiukan epäluotettava, ja noi suklaat ja kortit viellä kestän, mutta vaatteita en ehkä riskeeraisi.. Katsotaan nyt, ehkä puen puolet vaatteista sitten koneeseen päälle :D

Nelli: Kiitos kiitos (:

Janskk: Käyn kurkkimassa !!

Nekta: Samaa mieltä ! Niinkuin jo aikaisemmin sanoin, puen vakka kaikki vaatteet päälle, jotta kengille jää lakkuun tilaa ! ;)

aska: Kiitos, käyn tsekkaamassa :)

Anonyymi kirjoitti...

HEI MÄ KEKSIN :D
kato puet tosi paljon lentokoneeseen ja otat ison käsimatkatavaralaukun jos on tyhjää tilaa ja sit lentokoneessa lastaat ylimääräset vaatteet sinne ! :D
oon nero..

Sandra kirjoitti...

Ano: Toi oli vähän niiku mun plääni koko ajan ;) laitan monet housut, kymmenen paitaa, viidet rintsikat, seittemät pikkarit yms...

Anonyymi kirjoitti...

saanko kysyä miksi vaihdat kokoajan host-perhettä??

Anonyymi kirjoitti...

ah ihanasti noita tennareita ja sneakereita ! mullekki kelpais :)

Sandra kirjoitti...

Ano: Saat kysyä :) Rotary systeemiin kuuluu, että vuoden aikana vaihdetaan perheitä ja yleensä host-perheitä on kolme.

Ano: Juu, oon tennarifani<3