maanantaina, maaliskuuta 23, 2009

Hello Sunshine !

Moiii kaikki !! Palasin tänään aamulla Pachucaan, eli normaaliin arkeen, eli myös päivittämään blogia, nyt siis vain paljon ehdotuksia, että mistä kaikesta haluaisitte tänne juttuja, koska minulla on selvästikin jokin ihme ideaköyhyys tällä hetkellä, enkä keksi mitään kivaa..

Viikonloppu oli kuitenkin aivan huippu ! Lähdin Mexico Cityyn jo perjantai-aamulla aikaisin, noin seitsemältä ja olin siellä aamuruuhkasta johtuen noin puoli kymmenen. Ystäväni Jessican toisen host-perheen autokuski tuli hakemaan minut bussiasemalta ja vei minut tämän perheen kotiin. Siellä oli paikalla vain kodinhoitaja, joten oli hiukan tylsää. Onneksi (ja rahojeni epäonneksi) aivan lähistöllä on jättimäinen ostoskeskus, ja koska aikaa ennen muiden kotiin tuloa oli viellä pari tuntia, suuntasin sinne. Mielessäni kiiluivat uudet bikinit ja löysinkin aivan tosi kivat ja hyvän hintaisetkin kaksi paria, joita voi viellä yhdistellä miten lystää keksenään. Eli sain perjaatteessa neljät uudet biksut, jepa jee !!
Biksuista innostuessani kävelin Bershkaan, jossa meinasin tulla hulluksi. Pyörin siellä ympäriinsä ja hamstrasin vaatteita vain kokeiltavaksi. No, ne olivat lähes kaikki aivan ihania, ja siinä vaiheessa, kun olin kassajonossa järkyttävän vaatekasan, muutaman laukun ja parien kenkien kanssa mietin, että mitäs hemmetiä tässä nyt tapahtui. Olin onneksi järkevä ja tein jotain todella epänormaalia. Vein kaikki ne ihanat housut, topit, hupparit, tunikat, legginsit, kengät ja laukut takaisin paikoilleen ja melkein juoksin ulos kaupasta. Sen jälkeen en enää uskaltanut edes katsoa muiden putiikkien ikkunoita. Huh, onneksi vahinkoa ei käynyt, minulla ei todellakaan ole varaa tuollaiseen överishoppailuun. Hulluminä.

Pääsin siis takaisin Jessican ex-kämppään, jossa odottikin jo kaksi saksalaista vaihto-oppilasta,,Theresa ja Sara, joista Theresa asuu nykyään kyseisessä talossa. Hetken päästä saapuivat myös Jessica ja eräs thaimaalainen tyttö. Myöhemmin tulivat vielä pari serkkuakin ja olimme valmiita lähtemään. Pakkasimme autot ja lähdimme matkaan, jossa meni noin puolitoista tuntia.

Perillä meitä odotti tämä:



Perheen talo oli suuri ja vanha rakennus, joka sijaitsi järven rannalla. Valtavan kokoiselta ja kauniilta pihalta löytyi myös uima-allas. Tässä vaiheessa olin varma, että tulevat päivät tulisivat olemaan todella jees. Oikeassa olin.

Myöhemmin paikalle saapui vielä perheen tyttöjen kavereita ja muutamia muita sukulaisia ja loppujen lopuksi meitä oli todella paljon ja meininki sen mukainen. Päivisin loikoiltiin auringossa, uitiin, vesihiihdettiin (siitä tulossa todistusaineistoa myöhemmin, kun saan muilta kuvia) syötiin hyvin yms. Illat sitten venyivät myöhään, kun istuttiin pihalla porukalla, juteltiin, tanssitiin ja pidettiin hauskaa.

Theresa, Jessica ja minä (ei oltu sovittu Jessien kanssa tuosta yhteisposesta...).


Välipala-snacksejä...


Jack Russel Terrieri, Dacota <3


En nyt olisi taaskaan halunnut tulla takaisin kotiin, mutta pakkohan se oli. Neljän viikon päästä olen kuitenkin taas lämmössä, ihanaa !! <3 Sitä odotellessa.

Mitä teille kuuluu ? Oliko hyvä viikonloppu ? Miten viikko lähti käyntiin ? Kertokaa jotain, on aina kiva kuulla teistäkin !

Halit !

3 kommenttia:

nepa kirjoitti...

näyttää aika unelmalta toi talo ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ois kiva jos lisäisit tän blogin blogloviniin, niin voisin sitä kautta seurata :)

Sandra kirjoitti...

Nellipulla: Juu se oli kyllä tooosi kiva <3

Ano: Näin teen !! Kiva kun sanoit :)