keskiviikkona, maaliskuuta 11, 2009

Guru Rush Project - Infinity.

(Olen jostain erikoisesta syystä syttynyt tänään tuohon otsikon biisiin.. Jännää, ei yhtään minun tyyppiäni.)

Heissulivei !

Tänään olisi pitänyt tehdä nämä asiat:

• Purkaa yhä lattialla lojuvat matkalaukut.
• Siivota muutenkin. Olen nimittäin hurrikaani-Sandra, joka on saanut kämpän kamalaan kuntoon jo parissa päivässä.
• Jotain muuta hyödyllistä. (Oikeasti on ihanaa, kun ei ole hirmuisesti mitään velvollisuuksia, niin kuin Suomessa olisi, esim. Läksyt, treenit, läksyt, läksyt, läksyt.. Täällä ei niistä välitetä, ainakaan paljoa, HOHOO !)

Olen kuitenkin saanut aikaan tänään tällaista:

• Ollut koulussa ja mennyt turhaan taxilla kotiin, kun host-veli vähän sähelsi ja meni yksin autolla kotiin, eli turhaa maksoin.
• Syönyt päivän pakollisen annoksen Ben&Jerry's-jädee, enkä vieläkään ymmärrä miten se voi olla niin herkkua !
• Käynyt kahvilla kavereiden kanssa (join hyvää capuccinoa ja mansikka-kiwi-teetä, nams !)
• Ottanut idioottikuvia samojen, hölmöjen kavereiden kanssa. Harmi vaan, että ei ollut minun kamerani, joten en niitä kuvia varmaan koskaan saa tänne teidän ihailtavaksenne..
• Hengaillut host-veljeni kanssa kauan ja sitten nukahdin, hänen kertoessaan jotain juttua. Veikka on selvästi hyvää ja mielenkiintoista seuraa ! (Se on oikeasti maailman ihanin <3)

Että näin. Pitäisi kyllä oikeasti purkaa noi laukut, mutta en jaksa, olen laiskamato. Siksipä voisinkin toteuttaa haasteen, jonka sain Janskk:lta ja asmalta. Se kuuluu näin:

"Ohjeet ovat yksinkertaiset. Kirjoita blogiisi kolme lempiherkkuasi ja kolme lempipaikkaasi. Kerro kaikista vähintään kolme lausetta, esim. milloin, miksi jne.
2. Laita postaukseesi linkki, joka vie haastaneen blogiin.
3. Haasta neljä ihmistä tekemään sama tehtävä ja kerro se heidän blogiinsa. Esim. "Olen haastanut sinut, mene katsomaan blogiini" ja linkki postaukseen.
"

Sen verran kuitenkin muokkaan tätä, että listaankin tämänhetkiset kolme lemppari mexicoherkkuani ja -paikkaani. Koskeehan tämä blogi kuitekin lähinnä tätä vaihtovuottani ja täällä oloani. Kolmella lauseella kommentointia en myöskään noudata orjallisesti.

Herkut:

•Salsa Valentina - Ihastuin tähän soossiin ihan ensimmäisinä Mexicopäivinäni ja olen nykyään oikea suurkuluttaja. Tiedän ainakin, mitä roudaan Suomeen litroittain.


•Tacos Al Pastor - Minulle ei ole yhäkään selvinnyt, että mitä tämä liha oikein on. Tai siis possua se on, mutta valmistuksesta, mausteista yms, ei ole mitään hajua. Parhaita tacoja kuitenkin, kun laittaa tätä biffiä, ananasta, erilaisia salsoja, limeä ja korianteria. Mmm mm mm <3


•Guayaba - Tähän hedelmään tutustuin vasta ensimmäisen kerran täällä Mexicossa ja rakastuin oikopäätä. Kyseisestä herkusta tehdään myös mehua, josta taas en pidä ollenkaan. Tuoreina näitä syön kuitenkin päivittäin useita.


Paikat:

•Acapulco - Tämä on tähän mennessä ihanin paikka, jossa olen käynyt. Hyvät rannat, parhaat biletyspaikat ja lähes aina täydellinen ilma. Tosin, kuukauden päästä pääsen Cancuniin, jossa on kuulema koko maan hienoimmat rannat, että katsotaan, jos se pomppaa tämän paikalle. Mutta nyt vielä tämä.



•Plaza Antara - Olen ehkä pinnallinen, mutta tämä kyseinen ostoskeskus, jota olen aikaisemminkin hehkuttanut, lähentelee todella paljon taivasta. Ihana, ihana, ihana.


•Kodit - Huijaan nyt taas hiukan, mutta tähän kohtaan oli pakko laittaa molemmat mexicolaiset kotini. Ensimmäinen kuva on siis se aikaisempi ja tuo jälkimmäinen tämä nykyinen, eli myös ensimmäinen kotini.



Sitten pitäisi kai viellä haastaa.. Hmm hmm. No haluaisin ainakin kuulla nämä jutut Saaralta, E-Marialta, Kikiltä ja Sharonilta. Tehkää toki kaikki muutkin halukkaat !! :)

Nyt tää menee iltapesulle ja sitten pikkuhiljaa nukkuilemaan. Pusmoi !

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

vau kivat talot molemmat! :O oioi voisit joskus esitellä sen nykyisen asuinpaikkasi ihan sisältä päin :---))

Sandra kirjoitti...

Samaisessa talossa asuessani enimmäisen kerran, napsin paljon kuvia, joten tuollainen talo-postaus onkin ihan mahdollinen. (:

Anonyymi kirjoitti...

hola chamacaaa, hice mi intercambio en mexico en ano pasado y me da muchos recuerdos cuando leo tu blog..veo que te gusta tu vida ahi y todos esta muy bien y por eso estoy muy feliz :) te deseo lo mejor para final de tu ano! Ojala que lo pases genial y disfrutes mucho :) cuidate!

-Una finlandesa mexicana

Anonyymi kirjoitti...

Nii justii, onneks "apteekista" voi käydä hakee lääkkeitä ku lääkkeitä. Kuin pitkäks aikaa sä oot siis tulossa tänne päin ja minne kaikkialle aiot mennä?

Sandra kirjoitti...

Ano: Holaholaaa ! Sabes que, guei, era mi primero comentario en español ;) Que bueno, no ?
Pero siii, estoy super contenta aqui y tengo muchisimo miedo porke solo falta tres meses.. :// Pero por eso tengo que disfrutar todo mi tiempo :) Espero que todo va a ir muy bien antes que tengo que regresar. Pero que bueno si lees mi blog y te gusta. Gracias y te mando un abrazo ! :)

Danilee: Farmaciat on hyviä, sieltä saa vaikka mitä :D:D Mutta joo, lähdetään isolla vaihtariporukalla kiertämään koko "La Ruta Maya", mutta Playa del Carmeissa tuun olemaan vissiinki viis yötä. Kerron lähemmin, ku tiedän asiasta enemmän, oon viel hiukan kujalla :)

Sandra kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

miksi vaihdat kokoajan host-perhettä ??

Sandra kirjoitti...

Ano: Rotary systeemiin kuuluu, että vaihdetaan kaksi kertaa, eli ollaan perjaatteessa kolmessa eri perheessä vuoden aikana. Kaikki eivät silti vaihda niin usein, riippuu vähän paikasta ja clubista yms.. Ja minulla kävi säkä, kun sain vaihtoehdoksi palata ensimmäiseen perheeseeni :)