lauantaina, maaliskuuta 28, 2009

One Night As An Alien.

Postailen tässä nyt hiukan viikonlopun kuulumisia, mutta nyt alkuun vain perjantain tapahtumat, sillä en halua mitään megajättipitkää pläjäystä yhdellä kertaa. Syinä yksinkertaisesti laiskuus ja se, ettei sellaisia kukaan jaksa myöskään lukea. Nyt siis perjantai-illan huumaa.

Olin päättänyt, että viettäisin rauhallisen koti-illan telkkarin ääressä ja menisin aikaisin nukkumaan. Jossain vaiheessa kännykkäni rupesi kuitenkin piippaamaan sen verran epäilyttävästi ja uhkaavasti, että mielipiteeni muuttui, ja päätin lähteä kavereiden mukaan hiukan viihteelle. Kotona vaatteita vaihtaessa ja hiukan meikkaillessa innostuin räpsimään itsestäni avaruuskuvia. Huomaatteko vivahteita eräästä legendaarisesta tv-ohjelmasta ?




Jos ei noista kuvista selvinnyt Star Trek-vibat, niin tässä viellä ohjelmasta tutun, Geordin kuva muistin virkistämiseksi.


Myöhemmin sitten raahauduin ystäväni, Marien luokse, ja sieltä lähdimme yhdessä tyttöjen kanssa ensiksi jonnekin keppaloihin, ja sieltä isommalla porukalla Liquid-nimiseen clubiin.




Ilta oli kaikin puolin oikein mukava ja onnistunut. Tanssimme paljon ja pidimme hauskaa kavereiden kanssa. Eikä onneksi mennyt edes kovin myöhään ! Menin kolmen muun tytön kanssa taas Marielle yöksi, sillä seuraavana aamuna meillä oli luvassa aikainen herätys, mutta siitä lisää myöhemmin.

PS. Ai niin, kun saavuimme Marien luokse yöllä, tyttö etsi yökkäriään vaatekaapista ja rikkoi samalla sen oven. Tapahtumahan oli siis aivan mielettömän hauska siihen aikaan.. Ovi kuitenkin pysyi jotekin paikallaan, mutta aamuyöllä heräsimme siihen, että se rämähti patjalla nukkuvan Karon päälle. Voitte varmasti arvata, että taas oli kovin hauskaa.. Hohoo.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

voi karo-parka tai oikeastaan voi ovi-parka, se on nyt aivan mäsänä!

Sandra kirjoitti...

No juu, lopputulos on kait se, ettei sitä voi korjata ja nyt siitä puuttuu ovi kokonaan. :D