torstaina, toukokuuta 28, 2009

Kuulumisia.

Hejssan !

Eilen, eli keskiviikkona, oli kouluni viimeinen päivä, joka siis tarkoittaa, että vuosiluokkalaiseni, koulun vanhimmat, viettivät vihoviimeistä lukiopäiväänsä. Paikalle saapuivat mariachit soittamaan musiikkia ja kaikki itkivät ja nauroivat onnesta ja ehkä vähän surustakin.


Mariachis.

Itse en tuntenut oikeastaan mitään, mutta onhan se iso juttu näille paikallisille, kun nyt loppuu lukio ja kaikki lähtevät pääosin toisten kaupunkien yliopistoihin opiskelemaan. Jäljellä on enää loppukokeet (jotka ovat muuten naurettavan helppoja, ei millään tavalla verrattavissa YO-kirjoituksiin !!), mutta itse päättelin, ettei minun niitä tarvitse tehdä.. En ainakaan tänään vaivautunut kouluun, enkä aio huomennakaan mennä.. Katsotaan, jos rehtori päättää kerrankin olla tunnollinen ja soitella kotiin, että myös meidän vaihto-oppilaiden pitäisi nämä viimeiset kokeet tehdä. Enpä kuitenkaan usko, että näin käy :)


Eräs kaverini oli pukeutunut dinosaurukseksi koulujen lopun kunniaksi.. Näin täällä !


Loman alkamista juhlistimme myös sheivaamalla hienon raidan erään brasilialaisen kaverini jalkaan ! (Syynä saattoi myös olla tylsyys..)

Ai niin, muistattekos sen kissan, jonka löysin kadulta ja vein toiseen host-perheeseeni asumaan ? Kävi niin, että kissa kerran karkasi, löysi selvästi jonkun ihanan katukollin ja pamahti paksuksi. Tällä hetkellä toisella host-perheelläni on siis viisi kissaa, kiitos minun... About tällaisia palleroita ne ovat:


Tänään kävin kotikaupunkiani lähellä sijaitsevassa pienemmässä kaupungissa, Tulancingossa, moikkaamassa puolalaista ystävääni, Kacperia. Poika on aivan hullu ja meillä on aina niin hauskaa yhdessä. Jännä juttu, kun ympärillä olevat ihmiset aina valittavat, että riehumme liikaa.. Miten niin ?



Bongasin myös Tulancingosta ihanan kissanpennun, joka makoili jossakin kukkaruukussa. Lovelove <3 >

En ole koskaan ennen ollut mikään kissaihminen, mutta viimeaikoina olen törmännyt niin ihaniin kisuihin, että olen jopa ehkä alkanut pitämään niistä. Päivän kysymys kuuluu, oletko itse kissa- vai koiraihminen ? (Vai oletko ihminen ollenkaan..? Heh heh..)

Nyt jatkan fudismatsin tölläämistä teeveestä, koska Pachuca siellä pelailee hienosti erästä Mexico Cityn joukkuetta vastaan. Sunnuntaina on sitten finaali täällä meillä ! Viime viikolla peli oli aivan superjännitys, joten sunnuntaista tulee varmasti ihan huikea ! Sitä odotellessa.. Tässä pari kuvaa, jotka nappasin aitiostamme viime pelissä.




Moro !

Ei kommentteja: