torstaina, toukokuuta 14, 2009

Japanese People Are Genius !

Kukkuu ! Ihan alkuun kerron teille tämän päivän hauskasta tapahtumasta, joka meni näin: Mentiin ensiksi aamulla aamupalalle kavereitten kanssa (ja oli hyvää!) ja sitten siitä erääseen ostoskeskukseen, jossa ei ikinä käy kukaan. Siellä taas suunnistimme johonkin aivan random elektroniikka/urheilukauppaan, sillä ystäväni Charlotte halusi ostaa uuden iPodin. Tuijottelimme erivärisiä soittimia, kunnes puhelimeni soi. Vastasin ja lähdin vaeltelemaan ympäri kauppaa, jotta voisin puhua rauhassa. Puhuessani ja toisella silmällä kaupan tavaroita katsellessani, näin tämän:




(Sorry, kuvat järkyttävän huonolaatuisia salakuvia, sillä joku vartia valitti, ettei kaupan esineitä saa kuvata..) Minusta oli hauskaa, että aluksi katsoin, mikä ihmeen kuvio tuossa Ferraripaidassa on, kunnes tajusin, että se on Suomi! Jännä juttuhan tämä oli siksi, että Mexicossa formuloita seuraa todella pikkuruinen ihmismäärä, enkä itsekään tunne ketään, joka edes tietäisi Räikkösen.. Hauskaa oli myös, ettei kaupassa ollut mitään muuta edes hiukan formuloihin viittaavaa. No, näin siis Mexicossa !

Sitten taas hiukan matkakuvia ja paikkojen muistelua, kun niitä kerran toivottiin.

Tämä paikka oli ihanan hämyinen, sumuinen ja rauhallinen järvenranta. Oli hauskaa, kun esimerkiksi brasilialaiset ottivat juuri kyseisestä paikasta mielettömästi kuvia ja ihailivat sitä, sillä heillä ei kovinkaan paljon järviä omassa maassaan ole. Minusta taas jopa tuntui hetken, että olin Suomessa.

Ette varmasti muuten tiedä, että mihin nämä hohdokkaat portaat johtivat ! 
Arvaako joku..?

Guatemalaan !!

Tässä kanjonissa (onko se suomenkielen sana ?) puikkelehdittiin veneillä ja paikka oli aivan uskomaton ! Vedenpinnasta kallionhuipulle oli korkeimmillaan reilu kilometrin matka ja vesikin oli yli 150m syvää. Uimaan mennessä huomasi myös, että veden virtaus oli todella kova. Ja nähtiin krokotiili !

Ja loppuun hiukan fresa coladaa..

..Ja vesiputouksia !

Nyt menen syömään iltapalaksi uutta herkkuani eli surimista ja chilistä valmistettua mönjää suolakeksien kera, namnamnam ! 
Tykkäkö joku muukin surimista ?

5 kommenttia:

Kiri kirjoitti...

Åååh hyi ällöö mä en kestä noita puikkoja, niitä tungittiin joka väliin ranskassa, hyi yäk yäk yäk! Mut kiva et sulle maistuu : ) ja KIITOS KORTISTA <33

Anonyymi kirjoitti...

mua kiinnostais tietää että monen vanha oot,ja että ootko ihan muuttanut mexicoon vai ootko au pair- vai kenties vaihto-oppilaana? :)

Sandra kirjoitti...

Kiki: Hehee, ne on puikkoina vähän ällöjä, eikä maistu oikein miltään, mutku niist tekee tollasta mönjää, niin on kyl hyvää :) Ja ole hyvä kortista <3

Ano: Olen 18-vuotias ja vaihto-oppilaana täällä näin. Tulevaisuudessa tänne voisi kyllä ehkä tulla asumaankin joksikin aikaa, mutta sepäs nähdään sitten.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Rakastan surimia!! Mun suuhun maistuu parhaiten limen ja tomaatin kanssa :) Saako sita Suomesta ollenkaan? Espero!
Nauti vikoista viikoista! Miten voikaan aika menna nain nopeaan..

-Saara

Sandra kirjoitti...

Saara, kyllä surimia saa Suomesta, esim jostain Stockalta varmastikin.. :) Ja kyllä nautin mun neljästä vikasta viikosta, vaikka kauhistuttaa kyllä.. Terkkuja sinne, cuidate y que te disfrutes !