tiistaina, toukokuuta 26, 2009

Gossip Girl Goes '80s !


Kuka myöntää seuraavansa ehkä pinnallisinta, mutta silti Ah-niin-ihanaa Gossip Girl-sarjaa ? Minä ainakin seuraan ja pakko myöntää, että olen erittäin koukuttunut New Yorkilaisten rikkaiden teinien ja heidän perheidensä elämään, johon kuuluu juoruja, salaisuuksia, valehtelua ja upeita muotiluomuksia. Mikäs sen parempaa ?

Toisen tuotantokauden 24. jakso, Valley Girls, on ylitse muiden ! Siinä nähdään otteita Serena van der Woodsenin äidin, Lily Bassin nuoruudesta. Nuorta Lilyä näyttelee suloinen Brittany Snow, joka onnistuu hommassaan loistavasti.



Eniten mielenkiintoa juuri tässä GG-jaksossa herätti sen puvustus. Koska 80-luvun Los Angelesissa pyöritään, on myös muoti sen mukaista.
Muutama vuosi takaperin olisimme nämä seuraavat kuvat nähdessämmee kauhistelleet, miten järkyttävää kasarimuoti olikaan. Nyt asiat ovat kuitenkin toisin ja koska muoti kiertää, ovat pikku-Lily ja muut kuuminta hottia.

Siis voiko enää näyttää paremmalta kuin Brittany tuossa lila-sinisessä härpäkkeessä ja bikertakissa ? Ihana ! 




Jaksossa nähdään myös vierailevana tähtenä Gwen Stefanin bändi, No Doubt, joka näyttää kuin näyttääkin aivan täydelliseltä 80-luvun punk-rock-bandiltä. Loistavaa sanon minä !


Kaikille, jotka ovat koskaan GG:tä edes jonkun verran katsoneet, suosittelen kyseisen jakson tsekkaamista !!

Jos olet jakson jo nähnyt, niin mitäs mieltä olet, säväyttikö vai kauhistuttiko ? Itse ainakin ihastuin täysin !!

2 kommenttia:

Eve kirjoitti...

voou, toi jakso pitää nähdä!
mä oon aina pitänyt kasarimuotia jotenkin symppiksenä :D

Sandra kirjoitti...

kannattaa tosiaan, se on ihan paras =)