keskiviikkona, toukokuuta 13, 2009

It's Going Good.

Heissuli! Päätin, että laittelen tänne siitä parin viikon mittaisesta reissustamme aina välillä kuvia ja niihin tekstit, mutten mitään suurempaa kertomusta ala matkasta kirjoittamaan. Syynä se, että se olisi liian suuri duuni minulle nyt, kun kaikkea muutakin on tehtävänä. Toisena syynä se, että postauksesta tulisi vähintään kahdeksan kilometrin pituinen, eikä sitä jaksaisi lukea hullukaan. Jos kuitenkin haluatte jotain aiheesta kysellä, niin vastaan mielelläni kommentteihin !


Tämä paikka oli aivan mieletön ! Mentiin 800m pituisen vaijeriradan avulla läpi viidakon ja aina välillä oli tuollaisia pikkuruisia, tosi huterilta näyttäviä siltoja. Ja koska olen hurjapää ja rakastan kaikkea tuollaista, oli se vaijerihommeli just mun juttu !

Agua Azul, eli Sininen Vesi, oli paikan nimi ja sitä se todella olikin. Pääsimme uimaan lämpimään, turkoosiin veteen, joka vesiputouksien ansiosta muistutti valtavaa, viidakon keskellä sijaitsevaa poreammetta. 

Erään hotellimme pihalla asusti kolme tällaista otukkaa. En ole vieläkään saanut selville, mikä eläimen oikea lajinimike on, mutta tuohan on selvästi se sama, joka laulaa Madagascar-leffoissa I like to move it move it:ia, eikös ?

Mega mojito !

Semmosta siis tällä kertaa, joku toinen päivä taas lisää matkakuvia ja -muistoja. Ja hei sanokaa vaan, jos tämä pikkuisen kerrallaan-syteemi on ihan typerä ja, että kannattaisko ihan suosiolla unohtaa koko reissu ? Kiinnostaako teitä yhtään tällaiset kuvat ? En ihan tosissaan jaksa kirjoittaa sellaista isompaa selostusta, joten mietin, että tämä voisi olla hyvä tapa kertoa matkasta aina hiukan kerrallaan. Mutta jos ei miellytä, niin kertokaa ! En halua mitään urpopostauksia tänne teidän kiusaksennekaan laittaa ! :D

Meillä on edelleen lomaa koulusta, eikä kyllä haittaa yhtään. On ollut mukava vaan rentoutua, nähdä kavereita ja tehdä mitä tykkää. Kävin Mexico Cityssäkin moikkaamassa Jessicaa ja hänen perhettään ja saimme aikaan näköjään upeaa kuvamateriaalia.. 

Minä, Jessie, Andy ja Rebeca.

Otettiin myös rakkauskuvia.

Sunnuntaina Jessican kotona järjestettiin ihanat kesäjuhlat äitienpäivän kunniaksi. Oli tosi mukavaa, kaunis ilma, hyvää ruokaa ja kivoja ihmisiä. 

Olen tehnyt myös kaikenlaisia kivoja ostoksia viimeaikoina, jotka voisin esitellä täällä piakkoin. Yritän siis kuvailla ne mahdollisimman pian !

Nyt lähdetään Wall Martiin ostamaan CD-levyjä, jotta saan poltettua muutamia levyjä. ¡Adios !

7 kommenttia:

Kiri kirjoitti...

Moi NEEKERI!! JA mitkä mageet leggarit sul on päällä? Ja ihanaihana se i like to move it move it elukka <3 tää sun systeemi on just hyvä, mut kirjoita sit usein koska jäin jo odottaa seuraavaa osaa : )

Anonyymi kirjoitti...

bebeeee oote ihan mustii Jessicankaaaa !!! joooo systeemi toimiii mut LISÄÄLISÄÄ kirjotat sika kivasti ni haluun lukee vaa lisää kokoajan :D kyttäys #1 pus tulkaa jo takas. ja oiiiii haluun uimaan tollaseen veteen ! ahh

Anonyymi kirjoitti...

ja en tajunnu tota et miten saan mun nimen tohon ni tajusin vaa anonyymin joten voit ihan ite päätellä et kuka tääl kyttää :D

En kerro kirjoitti...

Lisää kuvia!!!

T.Et arvaakkaan (E)

Jonna kirjoitti...

Tuo karvanassu on tejon (coati), suomeksi kai nenäkarhu. Suloisia mutta nälkäisiä eläimiä. Meillä hotellissa suuri riesa kun tunkeutuvat huoneisiin syömään vieraiden suklaat ja muut namit. Saavat minibaaritkin auki ja juovat jopa Evian pullovettä. Fiksuja

Sandra kirjoitti...

Kiki: En ole tummaihoinen kylläkää ja nyt varsinkin iho tippuu ku syksyllä lehdet puista (mulla ei ikinä oo ennen karissu iho, mut nyt sit, JESS!!!) :c)
Ja juu, yritän kirjottaa useesti :)

Ano(Sharppa...) Arvasin kyllä heti kuka oot, hölmöläinen :D Nimes saat silleen, että kirjotat sen kommentin tolla "Nimi/URL-osoite" hommelilla ja laitat Nimi-kohtaan nimes !! Ja kiva ku jaksat seurata täällä mun juttuja !!!

En Kerro: Elisa moi ! Kuvia tulee pikkuhiljaa, poco a poco niinku täällä sanottais.. :)

Sandra kirjoitti...

Jonna: Ainiiiiin, nyt muistankin, että olen nimen kuullut, vaikka suomenkielisestä versiosta ei ollut kyllä hajuakaan.. Nenäotukaksi minä sitä kutsuin, mutta tejon se olikin :) Kiitos siitä ja toivottavasti saatte ne kuriin siellä !! :D