sunnuntaina, marraskuuta 01, 2009

fabríc

Kävin eilen uudistetun KY Clubin, eli Fabrícin avajaisissa, minne sain ystävältäni kutsun. En pitänyt aikaisemmasta KY:stä lainkaan (ei liene ihme kellekään..) ja jo ennen paikalle pääsyä mietin, että olikohan paikkaa saatu muutettua viikossa mitenkään. No, eipä kovasti oltu. Hiukan sisustuksesta löytyi eroja, mutta siinäpä se, muuten aikalailla samallainen fiilis.



Tanssittiin kavereiden kanssa hetki ja sitten lähdinkin jo kotiin. Tiedämpähän nyt, ettei tuonne tarvitse ainakaan ihan heti rynnätä uudestaan :P

Oliko joku teistä samaisissa avajaisissa ? Jos oli, niin kertokaa, että mitäs piditte :)

Olin tänään heti aamusta treeneissä ja sieltä kotiin päästyäni pääni valtasi aivan kammottava hedari. Nyt olen yrittänyt lepäillä hiukan, mutta olo on edelleen tosi inhottava. Toivottavasti tämä ei ole mitään enteilyä siitä, että olisin tulossa kipeäksi tai jotain..

Nyt jatkan tätä löllöttelyä ja yritän saada oloni hiukan paremmaksi.

Ciao !
-Sandra

Ps. Muistakaa katsoa tänään Talent ja pitäkää peukkuja Natural Hype-tanssiryhmälle, jotta saadaan kaverit taas jatkoon !

Edit: Ai niin ! Häkellyksissäni unohdin mainita, että olin eilen katsomassa This Is It:n ja voin vain todella lämpimästi suositella sitä kaikille, jotka eivät vielä ole ko. elokuvaa nähneet. Tytöille sellainen vinkki, että jos käytätte ripsiväriä, niin muistakaa laittaa vedenkestävää sellaista ! Itsehän siis itkin about koko leffan ajan.. Mutta juu, menkää katsomaan se !!

Ei kommentteja: