tiistaina, marraskuuta 03, 2009

coffee please !

Oon ihan järkyttävässä koomassa, en ymmärrä mistä tällainen ihmeellinen väsymys voi johtua, vaikka oon vaan hengaillu ja löhöilly tänään ! Join päivällä pari kuppia kahvia ja Batteryn ja äsken tein itselleni tuplaespresson, jospa se auttaisi.. Lähden kohta näkemään ystävääni, eli varmastikin kahville.. Lisää kaffetta siis ! Kiva kofeiinin yliannostus, mutta ei voi mitään, jos tällätavoin väsyttää. 

Mistä saisin jotakin lisäenergiiaa, muuten kuin käyttämällä hirmuiset määrät kofeiinia ja muista piristäviä aineita ? Onks kellään mitään vinkkejä, tai esim jotain kikkoja, miten itse piristätte itseänne ? Tulisivat todelliseen tarpeeseen ! Just tell me, plz :)

Herkku-Capuccino The Italian Coffeesta, namnam <3

7 kommenttia:

sharon kirjoitti...

sillee piristän et nukun päikkärit ja tantsuun ja syön suklaata =)))

B-Fashion kirjoitti...

Energia lamppu! Valon puute väsyttää daijju!<3

Sandra kirjoitti...

sharon, päikkäreitä en voi nukkuu, koska mul on muutenki univaikeuksii iltasin :D ja tanssin jo kyl aika paljon ja suklaata syön tosi paljon :D:D: hyviä vinkkejä kyl, veikkaan vaa, et suklaan tilalle voi vaihtaa vaik porkkanoita :D

benkku, paljon semmoset energiatsydeemit maksaa ? toimiiks ne muka oikeesti ? saakelin suomi, ku tääl ei kovin paljoo tota arskaa talvisin nää, ni kaikki on ihan koomassa :(

B-Fashion kirjoitti...

http://kuningaskuluttaja.yle.fi/node/1609

Siinä yksi linkki... ja net anttilan etusivuil oli heti kirkasvalolampuista.. Nii ja mun blogis on sulle haaste<3

Lili kirjoitti...

sain J:ltä lahjaksi sellasen Breo-kellon, jonka pitäis jotenkin antaa energiaa ja parantaa keskittymiskykyä (johtuu sen valmistusmateriaalista).. En aluks uskonu yhtään, mutta nyt kun oon jo muutaman viikon sitä käyttäny, ni pakko kyl sanoa, että TOIMII!! Kaiken lisäks ne on söpöjä ja käytännöllisiä, eikä todellakaan hinnalla pilattuja :)

sharon kirjoitti...

lopeta et itekkää usko noihin porkkanoihin :DDD suklaa on ainoo oikee ja enenmmän mun seuraa ja kylmöä suihklu on kauhee mut tehokas !

Sandra kirjoitti...

porkkanat rlz !