keskiviikkona, marraskuuta 04, 2009

shall we make some snowballs ?

¡Buenas !

Tänään raahauduin kouluun hippasen myöhässä, mutta ei voi mitään. Olin aamulla niin uninen, että päätin nukkua hieman pidempään vaikka missasinkin aamun ensimmäiset tunnit. Joskus ihminen tarvitsee hiukan omaa lomaa, eikö niin ? ;)

Koulun jälkeen tapasin pari ystävääni nopeasti ja sitten lähdimme perheeni kanssa mummia tervehtimään <3


Mummini on aivan superihana tyyppi, tosi nuorekas ja repseä tapaus, joka käyttää useinmiten aivan huikeita korkoja ! Join ensimmäisen kerran glögiä kahteen vuoteen ja kyllä se oli niiiin hyvää, huhhuh ! Sitten, koska mummi oli alunperin halunnut järjestää pizza partyn, soitimme yhteen Espoon parhaista pizzerioista, Roadhouseen, ja tilasimme kaikille omat herkkupizzat. Nyt on sitten ainakin syöty reippaasti ;D (Pahoittelen, jos joku nyt järkyttyy parista kuvasta tuolla alempana, mutta parempaakaan ei nyt ollut tarjolla ! Sorry :D)


Ei taideta olla iha OK broidin kanssa..?


Kotiin päästyäni tsiigasin telkkaria ja jossain vaiheessa, kun BB oli alkamaisillaan, huomasin, että ulkona oli satanut lunta ! Kuten jotku varmasti tietävät, en ole ollenkaan talvi-ihminen, mutta nyt kyllä ehkä innostuin hieman. Olisi mukavaa saada lunta maahan piakkoin, sillä se toisi hiukan valoa tähän inhottavaan pimeyteen. 



Satoiko muuallakin lunta, kuin vain täällä meillä ? :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

This might be a bit off-topic but I believe there are a lot of smokers here on www.blogger.com. I decided to find a good vendor of e-cigarettes. I'm done with paying so much for normal smokes.A friend recommended [url=http://www.insanereleases.info/greensmokef.html]G Smoke[/url] According to their website this is how they described their product:
"Green Smoke offers quality Electronic cigarettes with disposable cartridges that compose of the highest smoke volume in the industry. With a variety of flavors and nicotine levels, Green Smoke's™ patented technology offers convenience and performance that is unmatched. G Smoke products have been independently tested for safety."
I'm thinking of buying them. Anyone else have experience with this e-cigarette?