lauantaina, lokakuuta 31, 2009

Ryhdistys !

Hei ihmiset, arvatkaa mitä !

Oon nyt päättänyt, että aion todellakin ryhdistäytyä tän blogini kanssa ja yritän saada tänne enemmän materiaalia, kertoen omasta arkielämästäni yms. Oon ollut viimeaikoina todella stressaantunut, eikä jotenkin ole pyörinyt bloggaaminen päällimmäisenä ajatuksissa. Sitten tuli mieleeni, että ehkä tänne asioiden purkaminen saattaisi auttaa oloani ja helpottaa sitä järkyttävää stressiä, joka about koko ajan kolkuttaa mielessäni. So I'll try my best ja toivon, että niin te lukijatkin ! Auttakaa mua parantamaan tätä blogia ja sen sisältöä ! Väsyneimpinäkin hetkinä, kun tänne postaaminen ei kiinnostaisi ollenkaan, aion repiä sitä intoa ja energiaa, jota kirjoittamiseen tarvitaan, jospa se piristäisi minua joka kerta.

Esimerkiksi jo torstaian mun täytyi kertoa teille keskiviikkona Kampin Narikkatorilla tapahtuneesta Michael Jackson-katutanssi spektaakkelista, joka osoittautui kuitenkin suureksi pettymykseksi... Olen sitä mieltä, ettei koko tapahtumaa olisi pitänyt mainostaa mitenkään, vaan se olisi täytynyt hoitaa samalla lailla, kuin esimerkiksi Ruotsissa, jossa tanssijat vain yhtäkkiä aloittivat täysin randomisti tanssimaan, ilman, että paikalla oli sen kummempaa yleisiö. Noh, toisin kävi, sillä Narikkatori näytti tältä:


Kukaan ei oikein nähnyt, missä ne kuuluisat 400 tanssijaa edes olivat, joten yleisö joutui valitettavasti pettymään pahemman kerran.. No ei voi mitään, hyvä yritys :D 

Olisin siis halunnut kuvata tämän upean tanssiesityksen, mutta toisin kävi..



Eilen oli ystäväni Mintun synttärit Butterflyssä. En pidä paikasta ollenkaan, mutta koska tiesin, että siellä tulisi olemaan paljon tuttuja, lähdin katsastamaan meiningin.




Kameran käyttö unohtui näiden kuvien ottamisen jälkeen, enkä saanut yhteiskuvaa edes synttärisankarin kanssa. Hauskaa kuitenkin oli, tuli tanssittua aikas paljon ja oli ihana nähdä kaikki vanhoja tuttuja, joita en ole tavannut vuosiin ! :)

Nyt voisin mennä syömään aamiaista. Ei kyllä mikään näkkileipä kauheasti innosta, löysin nimittäin seuraavan kuvan, joka on joltain vanhalta NYCin reissultani.. Tuoreita hedelmiä ja marjoja, bagel, jonka välissä runsaasti cream cheeseä ja Tropicana-mehua namnamnam <3


Menenpä nyt siis nakertamaan jotain, mitä kaapista löytyy. Heissuli vei, kuullaan pian !

Puss, Sandra

3 kommenttia:

Kiri kirjoitti...

I support you : )

Sandra kirjoitti...

thanks mate !

sharon kirjoitti...

mä otan ton aamiaisen tost kuvast