maanantaina, lokakuuta 12, 2009

Loma !

Hups vaan, taisin pitää hiukan lomaa tästä bloggailusta..
No, siihenkin on syynsä, sillä olen ollut kiireinen koulun ja treenaamisen kanssa, joten aikaa ei ole jäänyt postailuun. Ei mulla tosin olisi kamalasti ollut mitään postausaiheitakaan...

Mutta arvatkaas, mulla alkoi perjantaina syysloma ! Kouluni kuuluu niihin harvoihin lukioihin, joissa syysloma on viikon mittainen, ja kuten arvata saattaa, olen kovin kiitollinen tästä asiasta. Viikon loma, keskellä tätä ällöttävän kammottavaa syksyä, on varsinaista luksusta !

Aloitin syysloman aika hiljaisesti, sillä koko viikonloppu kului ahkerasti treenaten.
Tänään olen käynyt läpi vaatekappini, pessyt monta koneellista pyykkiä ja muutenkin siivoillut oikein toden teolla. Mielessä jopa kävi, että voisin ehkä tehdä jonkinlaisen videotsydeemin, esim vaatekaappini sisällöstä, tai jostain ihan muusta, jos vain ketään kiinnostaa..?

Ennen mitään videointeja teen kuitenkin pienehkön retken, nimittäin huomenna on luvassa lähtö New Yorkiin !! 

Aion mm:
  • Käydä pitkästä treenaamassa Broadway Dance Centerissä !
  • Tehdä joitain ihania, mutta maltillisia ostoksia.
  • Syödä paljon kaikkea herkkua, mm. muutamassa ko. kaupungin lempiravintolassani.
  • Kävellä monen monta kilometria, joko nauttien mukavasta syysilmasta ja Manhattanin kaduista, tai kärsien jäätävästä viimasta, joka viiltää läpi kropan Manhattanin kaduilla :D

Guess who's happy...
Saanpahan ainakin jotain asiaa, josta voin tänne sitten kirjoitella..

En ole pakannut vielä ollenkaan, mutta koska tiedossa on vain pikaloma, en tarvitse mukaan paljoakaan tavaraa. Pakkaan siis huomenna aamulla.

Mites te aiotte viettää lomaa..? :)

Ei kommentteja: