keskiviikkona, joulukuuta 03, 2008

Suomenlippuja ja sen sellaista..

Jee, mulla on ollut kiva päivä !
Nyt tässä pakkailen, koska huomenna suuntana Guanajuato, (eräs kaupunki) jonne lähdetään kaikkien, reilun 300 Rotary-vaihtarin kanssa. Pitkä viikonloppu hotellissa, joka on täynnä porukkaa ympäri maailmaa. Jeiii siistiä ! :)

Sitä varten tunnollisesti askartelin pikkuruisia Suomi-pinssejä. Tarkoituksena on siis kerätä erimaiden pinssejä mahd. paljon. Meillä on sellaset todella kauniit (lue: järkyttävät) bleiserit, joihin niitä pinssejä voi sitte hauskasti kiinnittää. Jipii ! No tässä nyt kuitenki nää mun disco-suomenliput, jotka valmistuivat sinistä- ja valkoista silkkinauhaa, paljettieja, valkoista huopaa, liimaa ja hakaneuloja käyttäen. Tadaa !


Tein myös tollasia hiukan isompia lippuja. Nyt ei kyllä tartte taas hetkeen liimailla noita kiiltohöskiä. Ärsyttävää puuhaa loppupeleissä. Valmistin kyllä itselleni vielä paaaljon suuremma kiiltolipun, ja se on kyllä aivan upea ! Pitihän mun saada vähän blingbligiä mun rumaan bleiseriin.. Siitä en kyllä ehtinyt ottaa kuvaa.. Joskus sitten.


Tuossa ylemmässä kuvassa näkyy myös IHANA, vanhanaikainen kuvajoulukalenterini, jonka rakas-äitini Suomesta asti jaksoi lähettää. Täällä mexicossa porukalla ei ole mitään hajua mikä on joulukalenteri... Typerää porukkaa, eikö ?

Nyt pakkaan loppuun tavarani huomista reissua varten. Mukavaa melkein viikonloppua !

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mikäli missään vaiheessa on mahdollisuus mennä Yucatanin niemimaalle, niin mene! Suosittelen lämpimästi. Mexico on mahtava paikka.

Sandra kirjoitti...

Meillä on keväämmällä sinne semmonen lähes kolmen viikon kiertoretki. Odotan kyl niiiin paljon, oon kuullu, että se on mieletön paikka :) Jee !