perjantaina, huhtikuuta 17, 2009

Take Your Stuff And Get Ready To Go !

Iltaa ! Olen tässä nyt pari tuntia pakannut ja siivonnut huonettani, joka on ollut jo ihan liian pitkän aikaa aivan järkyttävän kaaoksen vallassa. Nyt alkaa näyttää jo mukavemmalta, lattiapintakin pilkottaa vaatekasojen alta ;) Pakko oli laittaa tätä lukaaliani hiukan kivempaan kuntoon, sillä huomisen jälkeen kun palaan kotiin, on mukana äitini. En siis halunnut, että hän joutuu näkemään sen aikaisemman sotkun..

Mukaan reissuun lähtee taas luottokassini, Max & Co:n maastokuvioinen jättilaukku, joka on vaan niin huippu ! Tavaraa tulee mukaan paljon, tarvitsenhan vaatteita 19 päivän ajaksi. Ängin kassiin shortseja, toppeja, teeppareita, legginsit, hameita, pari tunikaa, sandaaleja, tennarit, korkkarit ja muuta, joilla uskon pärjääväni. Vetoketjun kanssa saattaa tulla hankaluuksia, mutta aina sen jotenkin saa revittyä kiinni..


Kävin myös kartoittamassa hiukan aurinkorasvakokoelmaani. Ostin Hawaiian Tropicin Tanning Oilia, jossa on 15 suojakerroin ja rasvan, jossa auringonsäteiltä suojaa nelosen SPF. Nyt mukaan olisi lähdössä tämännäköinen joukko erilaisia, superiherkullisen tuoksuisia rasvoja:


Bussimatkalle piti myös saada hiukan naposteltavaa. Nappasin mukaan lemppari Oreo-keksejä, jotka ovat muuten tavallisia, mutta niissä on valkosuklaakuorrutus. Makeiden keksien vastapainoksi lähti pussillinen limellä maustettuja suolapähkinöitä. Eiköhän näillä pärjätä, vaikka bussissa tullaankin kököttämään lähes päivittäin monia tunteja :)



Äitini soitti minulle hetki sitten ja kytiin viimeiset asiat läpi, ennen lähtöäni. Kahdeksan päivän päästä sitten jo näenkin hänet jo , que emoción ! Oikeasti jännittää hiukan tapaaminen, vaikka olen varma, että meillä tulee olemaan todella kivaa !

Niiiin, sitä piti sanomani, että tämä bloggailu hiljentyy nyt parin viikon ajaksi, sillä konetta en aio mukaani raahata, ei postailulle olisi varmaankaan edes aikaa matkan aikana. Pari pikkuruista jutskaa olen kirjoittanut valmiiksi, ne putkahtavat tänne sitten ajastuksen avulla jossakin välissä. Ja saattaahan olla, että pääsen esimerkiksi jonkun hotellin koneelta jotain väliaikatietoja päivittelemään, mutta viimeistään sitten kotiin palattuani on luvassa megaselostusta reissusta ja vähintään neljä miljoonaa kuvaa.

Nyt yritän päästä pariksi tunniksi untenmaille, herätys on kylläkin jo 3:45, sillä bussiasemalla täytyy olla 5:00.. Huhhuh, en muista koska olen viimeksi herännyt tuollaiseen aikaan, hyi !

Adios a todos y hasta pronto !! <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Löysin sun blogis tänää ja ihastuin niin pal et oli pakko lukee kaikki postaukset alust loppuu. Ainii ja huomasin et sul o synttärit täsmälleen samanpäivän ku mulla :)

Sandra kirjoitti...

Ano: Kiva, että löysit ties tänne ja viellä tykkäsitkin :) Ja pakkoa sanoa, että oot kyllä valinnu parhaan mahdollisen synttäripäivän ;)