keskiviikkona, huhtikuuta 15, 2009

Mazatlan On Fire !

Hello ! Back in business, minä nimittäin. Nyt kuitenkin kuvakokoelmaa ja pientä selostusta Mazatlanin-reissustani.

Niin kuin jo viime postauksessa näkyi, tuo pääranta oli aivan järkyttävän täynnä. Juuripa sen takia viihdyimme siellä vain yhtenä päivänä parisen tuntia, kun metsästimme kavereitamme. Muut päivät makoilimme sitten erään hotellin uima-altaalla ja etäisemmillä rannoilla.



Juhlittua tuli tosi ankarasti, joka päivä itseasiassa. Tässä nyt sitten niitä kuvia kaikkien päivien ajoilta, ilman sen kummempia selityksiä.


Sen verran kuitenkin, että kuvan esnimmäisenä vasemmalta on ruotsalainen Anna, aivan superihana tyttö ! Sitten on ihanuus-Annina, jonka luona majailin koko reissun ajan, kiitos siitä<3 Seuraavana slovakialainen Michelle (love) ja saksalainen Theresa, joka oli mukana Jessican kanssa. Anninan, Annan ja Michellen kanssa tuli vietetty lähes kaikki aika, eikä ollut kyllä kertaakaan tylsää ! :)















Käytiin Anninan kanssa ihanassa sushi-paikassa ! Ruoka tuli todella nopeasti, oli mielettömän hyvää, palvelu ystävällistä, paikka oli viihtyisä ja hinnat olivat halvat. Todella miellyttävä kokemus :)


Eilen oli aik lähteä kotiin. Ajoimme kentälle haikein mielin, eikä olisi kyllä yhtään huvittanut palata tavalliseen arkeen (ja kylmyyteen). Napsin masentuneena lentsikan sisältä kuvan, kone oli nimittäin aivan naurettavan pieni, siellä oli 19 riviä ja toisella puolella käytävää yksi paikka ja toisella puolella kaksi. Voiko lentokone olla söpö ? No, tämä oli.


Adios Mazatlan, te voy a exrañar ! <3


..Ja terve vaan masentava Mexico City.


Lohdutukseksi kerron kuitenkin, että ensi lauantaina on lähtö reilun kahden viikon reissuun, Mexiconlahdelle nimittäin. Mukaan tulossa tietääkseni noin 40 vaihto-oppilasta ja tiedossa on, että todella upeissa paikoissa tullaan käymään. Ihanaa on myös, että paikanpäällä ollessamme oikea äitini tulee olemaan siellä myös muutaman päivän. Tuntuu kyllä ihan uskomattomalta, että mun ihkaoikea mami on tänne tulossa kylään. Aika hauskaa !

Nyt menen hiukan järjestelemään tavaroita ja purkamaan laukkua. Kamalasti olisi pyykkiä pestävänä, jotta saan kaikki shortsit ja topit yms perjantaina pakattua.. Toivottavasti ehdin saada kaiken puhtaaksi siihen mennessä !

PS. Hyvää myöhäistä pääsiäistä ! Sen pitäisi olla täällä jotenkin suuri juhla, ja niin varmasti onkin, paitsi tuollaisissa turistipaikoissa, jossa itse olin.. Noh, empäs olekaan kovin uskonnollinen henkilö, joten ei haittaa, hyvin se sujui noinkin !

6 kommenttia:

Kiri kirjoitti...

Sasuu MORJENS oot ruskee! : ) Ihanan näköstä ja voin uskoo et sul on ollu todella kivaa siellä <3 Sul on sellainen hieno piirre, et sut voi iksee mihin tahansa ja löydät aina kavereita ja sovellut paikkaan kun paikkaan : ) Oot just paras!

Sandra kirjoitti...

Valitettavasti en oo kovin ruskea :( Tossa yhdessä kuvassa vaan näytän, ku oon ton yhden KALPEAN gringon kanssa, siks se kuva otettiinkin, hohoho :D
Mutta joo, kai tässä vaihtariudessa on se hyvä, että musta on ainakin tullut ihan ylisosiaalinen ja haluun aina tutustua kaikkiin. Suomalaiset ei yleensä oo ihan sellasia, mutta oon saanut näiltä lattareilta siis hyviäkin vaikutteita :)

Anonyymi kirjoitti...

tuutteko olee sit koko ajan playa del carmenissa vai mitä hä?

Sandra kirjoitti...

Tulen olemaan Playa Del Carmenissa öööm... muistaakseni 26-30.4. Muuten sitten kierrellään paljon kaikkia muita paikkoja ja bussissa tullaan istumaan monia tunteja.. (:

Anonyymi kirjoitti...

asuuko toi annina suomessa lempäälässä ? lähellä tamperetta ?

Sandra kirjoitti...

Ano: Joo, Annina on Lempäälästä, hihi :)