sunnuntaina, huhtikuuta 05, 2009

Sunscreen.

Helou kaikki ! Täällä postailee innokas Sandra, hei ! Olen ihan täpinöissä, sillä huomenna tosiaa lähden sinne Mazatlaniin. Aamulla pitäisi 7.15 körötellä bussilla kohti Mexico Cityn lentokenttää. Lentoni lähtee sieltä klo 10.50 ja on perillä 11.30 Mazatlanin aikaan, kaupungeilla on nääs tunti aikaeroa. Sen verran kauas mennään, että aikavyöhykekin vaihtuu.

Viikonloppu on kulunut rauhallisesti. Perjantaina kävin kavereitteni kanssa kahvilla lemppari paikassani, Al Bashassa, joka on hiukan itämaistyyppinen paikka. Sieltä saa superherkkukahveja ja muita juomia plus myös kaikenlaista pikkupurtavaa. Tuli taas parannettua hiukan maailmaa parin tunnin pituisella juttutuokiolla puolalaisen Hankan ja saksalaisen Claudion kanssa. Kahvilasta suuntasin kotiin tyytyväisenä nukkumaan. Kuudelta aamulla minut tosin herätettiin, kun isoveljeni raahautui baarista kotiin ja tarvitsi ovenavaajan; Hän oli hukannut matkalla kännykkänsä ja avaimensa, hienoa toimintaa !

Lauantaina taas nukuin todella pitkään ja sen jälkeen katselin tämän sankari-veljeni kanssa Prison Brakea muutaman jakson. Ohjelma on muuten todella koukuttava ! Olen nähnyt jaksot aikaisemminkin, mutta aina niitä vain jähmettyy katsomaan uudestaan ja uudestaan. Onhan se Michael tosiaan ihan mukavaa katseltavaa.. Loppupäivä sujui lähinnä perheen kanssa oleskellen, ihan mukavaa välillä näinkin.

Tänään heräsin mielestäni aikaisemmin, mutta sitten minulle kerrottiin, että täällä siirrettiin tänään kellot. Olinkin siis nukkunut lähes yhteen asti, höh. No eipä siinä mitään, ei minulla ollut taaskaan mitään erityisiä suunnitelmia. Kävimme perheeni kanssa syömässä italialaisessa ja sen jälkeen kävin Wall Martissa ostamassa meikinpoistoainetta, ripsarin ja aurinkorasvaa. Ostin kahta erilaista Australian' Tropicia, jotta voin aluksi suojata ihoani kunnolla palamiselta ja sitten vähitellen siirtyä tuohon ei-niin-suojaavaan voiteeseen. Nuo rasvat muuten tuoksuvat ihan älyhyviltä ja ne ovat loistavia laadultaan. Suosittelen !


Nyt tämä tyttö menee pakkailemaan, jottei huomenna tarvitse aamulla aikaisin stressata. Lupaan myös itselleni, etten tällä kertaa raahaa liikaa tavaraa mukaan ! Olen aivan toivoton pakkaaja ja aina matkan jälkeen huomaan, että ainakin puolet vaatteista ovat käyttämättä, puhumattakaan laukuista, koruista, hatuista, kengistä ja muusta tärkeästä, joita raahaan mukaan, sillä niitä saattaisi ehkä tarvita.. Nyt mukaan lähtevät vain hyödylliset ja pakolliset vatteet ja tavarat !

Otan läppärini mukaan reissuun, niin saan varmasti postattua jossakin välissä hiukan kuulumisia. Mitään en silti lupaa, joten viimeistään sitten seuraavan viikon tiistaina olen täällä taas.

¡¡Adios todos y que se cuidan mucho!!

4 kommenttia:

Francisco Filho kirjoitti...

so you go to mazatlan and don't even tell me! you're such a bad friend! haha
have fun roomie, t.q.!! :D

Sandra kirjoitti...

Jajajaja perdon pacito !! :P
Nos vemos en la proxima semana, te quieroo ! <3

Kiri kirjoitti...

I <3 hawaiian tropic very much, se kuuluu kesään, ihana se tuoksu ja kyl sika hyvä sunscreen : )

Sandra kirjoitti...

Niimpä ! mä en enää käyät mitään tyhmää niveaa, noi on paljon parempia :)