perjantaina, huhtikuuta 24, 2009

I Love Food !

Ajastamisella mennään yhä.

Olen kulinaristi. Sen lisäksi, että olen todella kaikkiruokainen ja pidän uusien ruokalajien maistelusta, pidän myös paljon ruoanlaitosta. Viellä Suomessa ollessani valmistin usein ystävilleni ja perheelleni ruokaa ja useinmiten ruoat myös maistuivat heille. 

Monissa seuraamissani muoti- ja elämäntyyliblogeissa esiintyy usein ruokavinkkejä ja -ohjeita, joista pidän niistä kovasti ! Blogiviidakosta olen kuitenkin bongaillut myös muutaman todella hyvän ja herkullisen ruokablogin, joita olen vaivihkaa ruvennut seurailemaan. Tässä esittelen nyt kaksi lemppariani.

Kasvis.fi - Blogista löytää todella herkullisia ja mielenkiintoisia kasvisruokaohjeita. Mitään pelkkää porkkanaa ja muuta pupuruokaa ei sivustolta löydy, vaan luvassa on täyttäviä, mutta lihattomia annoksia. Monissa ohjeissa käytetään mielenkiintoisesti soija-rouhetta ja muita soija-tuotteita, jotka ovat ainakin itselleni viellä aika tuntematon ala. Niihin aion varmasti kuitenkin tutustua paremmin !


Voisilmäpeliä - Tänne kaikki heti ! Blogin kirjoittajalla on kiva ja rento tyyli, eivtkä ruokaohjeetkaan vaikuta kovin monimutkaisilta. Raaka-aineet ovat usein suhthalpoja, joten vararikkoonkaan ei näitä reseptejä noudattamalla joudu. Kivoja ja monipuolisia herkkuja, itse haluaisin kokeilla lähes jokaista !


Nyt täällä Mexicossa kokkailuni ovat jääneet harmittavan vähälle, mutta Suomeen palatessani aion varmasti napsia paljon inkkejä näistä löytämistäni blogeista ja jatkaa taas ruoanlaittoharrastustani. Ehkä tännekin saadaan sitten ruoka-osio, jossa saatte ohjeet omien kokkailujeni valmistukseen.

Kysymys kuuluu, että seuraatteko te jotain ruokablogia tai oletteko ylipäätänsä kiinnostuneita niistä ? Jos teillä on joitakin hyviä, ruoka-aiheisiablogeja, niin kertokaahan ihmeessä ! :)


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen lueskellut mainitsemaasi voisilmapelia ja aion sieltä muutamat ruoat ehdottomasti tehdä, heti ku vaan tulee vapaapäivä(= on kyllä ihanan nakoisiä ruokia, ja kuten mainitsit niin ainekset eivät todellakaan ole mitään kummallisia mistä plussaa!

Edde kirjoitti...

Sandra mua pelottaa kun sielä on sikainfluenssa!!
Onko ihmiset siel ihan hysteerisiä?
Kohta säki joudut kulkee sellanen maski päässä:(
Mä haluun sut takasin jo ennen kun sairastut:(
TULE JO

Carla kirjoitti...

sandysady mun mexikolainen vaihtarikaveri taalla ranskassa sano etta kaikki vaihtarit siella lahetetaan viikonloppuna omiin kotiin? halusin nyt vaa ntarkistaa (niinkun varmaan kaikki muutkin) että onko kaikki ookoo jne? pusuja! pida huolta itsestas!

Sandra kirjoitti...

Ano: Kiva, että muutkin ovat tuon ihanan blogin löytäneet :)

Edde: voi rakas, no worries, mulla kaikki hyvin<3

Carlita<3: Pötypuhetta tuollainen, ei täältä olla ketään kotiin lähettämässä (paitsi AFS-vaihtareita, mut sepä ei liitykkään muhun mitenkään..). Muutamat lähtivät, koska vanhemmat alkoivat olemaan tosi huolestuneita kotimaissa yms.. Mutta ei täällä mitään hätää ole ja koko juttu on aika ylireagoitua ja turhaa höösäämistä. Pidän huolta itestäni ja nautin viellä vikoista kuudesta viikosta :)Pusuja Franciaan !! <3