perjantaina, tammikuuta 01, 2010

vuodenvaihde !

Hello ja mahtavaa vuoden 2010 ensimmäistä päivää !

Toivottavasti teillä kaikilla meni eiliset juhlingit mukavasti, mulla ainakin oli loistava ilta, hippasen riehakas kylläkin..

Ilta alkoi, kun kävimme pienellä porukalla yllättämässä erään ystävämme, sillä hänellä oli eilen syntymäpäivät. Yllätyksen (ja kaverini pienoisen sydänkohtauksen) jälkeen suuntasin toiselle ystävälleni. Tilasimme pizzaa, nautimme skumppaa ja fiilis oli mitä mahtavin !





Suuntasimme kymmeneksi keskustaan ja menimme A21:seen. Paikalle saapui paljon tuttuja ja vuosi vaihtui iloisissa, mutta hiukan sekaisissa tunnelmissa. Kivaa oli kuitenkin, kuvistahan sen varmasti näkee :)

Suomenneito, mm mm mm.!





Shottien kippaaminen ei tainnut olla se-paras-idea...








A21:stä lähdimme vielä muutamien tyyppien kanssa jatkoille. Itse menin nukkumaan lähes heti, koska en olisi enään kyennyt mihinkään muuhunkaan :--D Joskus näin !


Aamulla kun heräsin, ilma oli todella kaunis ja tuntui siltä, että tästä vuodesta tulisi hyvä. Toivotaan näin :)



Kiitos kaikille paikalla olleille, toivottavasti teilläkin oli kivaa !! Nyt voisin jatkaa tähän järkyttävään olooni keskittymistä. Kotiin raahautumiseni jälkeen olen ainoastaan nukkunut ja syönyt, sillä olo on tosiaankin ollut aika heikko.. Aikaisin siis nukkumaan ja huomenna voi aloittaa ne perinteiset uuden vuoden uudet kujeet !! 

<3. Sandra

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heissan!!!
Päädyin blogiisi luettuani sun komman NFVsille kun kerroit että oot asustellu nykissä kuukauden! Kui mageeta!! ois unelma. Voisitko kertoa vähän siitä ventovieraalle anonyymille:D Olitko yksin? Minkä ikäisena? Jos olit yksin tai samanikäisen kaverin kanssa, millasta li olla 'nuorena' siellä?

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Sandra kirjoitti...

Moikka :)

hauskaa, et päädyit tänne ! juttu meni niin, että olin eka reilun viikon nycissä tanssikisoissa (suuren porukan kanssa), sen jälkeen matkattiin pienemmällä poppoolla Orlandoon muutamaksi päiväksi ja sitten palattiin nyciin parhaan ystäväni kanssa vielä muutamaksi viikoksi. asuimme ystäväni sukulaisilla Queensissä, joten kuljimme Manhattanille metrolla ym. Kallistahan sielä olisi muuten asua, mutta meillä oli onneksi loistava mahdollisuus, kun saimme tuollaisen majapaikan :) Aika nycissä oli tosi kivaa, vaikkakin lähinnä treenattiin sielä.. En tiedä, jaksaisinko olla ko. kaupungissa ihan niin kauaa, ellen kävisi tanssitunneilla, pelkkä shoppailu on kuitenkin sen verran puuduttavaa plus siinä palaa rahaa ihan liikaa :D

Kysy ihmeessä, jos jäi vielä jotain mieleen :)