sunnuntaina, joulukuuta 06, 2009

the double b-day bash !

Eilen juhlittiin Jessican synttäreitä ja Suomen itsenäisyyttä/synttäreitä. Suuntasin kasin aikoihin Jessicalle ja jo silloin paikalla oli aika paljon porukkaa. Lopulta kämppä oli aivan täynnä ja veikkaan että juhlijoita oli noin 80-100..? Dunno..

Mulla oli mukanani ainoastaan pokkari, joten kuvat ovat huonolaatuisia.. Mapella tais olla messissä järkkäri, joten saan ehkä myöhemmin pari laadukkaampaakin kuvaa. Nyt kuitenkin oman kamerani kuvasatoa !










Ilta oli yleisesti ottaen loistava ja paikalla oli paljon kivoja tyyppejä. Pari mexicolaista ja muutama ex-vaihtari (including me myself and i) pitivät hauskaa ja hetkittäin tuntui, että olisin ollut taas jossain méxico fiestassa. <3

Jossain vaiheessa mulla tuli _hiemanriitaa, kränää, erimielisyyksiä, whatever erään henkilön kanssa, ja ilta olikin sitten hippasen pilalla. No, lähdin kotiin semiajoissa ja sain nukuttuakin hiukan. Olisin kuitenkin mielummin juhlinut koko yön, koska alkuilta oli niin mahtava !! Toivottavasti tulis taas pian jotkut tällaset bailut ja vielä enemmän toivon, että saisin silloin juhlia ja pitää hauskaa rauhassa ilman mitään ääliömäisiä haittatekijöitä... Aina saa toivoa !

Äsken tsiigailtiin itsenäisyyspäivän vastaanottoa ja voin kertoo, ettei siellä kyllä montaa kaunista pukua näkynyt. Muutama ihan kiva, pari aika tyylikästä ja satoja kammotuksia. Sääli, olisin toivonut, että edes muutamilla linnaan kutsutuista olisi ollut tyylitajua ja taitoa onnistua asun valinnassa.

Mites siellä on vietetty itsenäisyyspäivää ?

Nyt meen nukkumaan, sen verran rupee väsyttää ja huomen pitäis käydä koulussakin aamulla, ennen duuniin menoa.. Blahhh.

Buena noche <3

4 kommenttia:

Lili kirjoitti...

Itsenäisyyspäivä tais alkaa dinistä, enkä osaa sanoa miks halusin niin palavasti lähteä sinne :S Olin vaatinu myös pizzan jossa on pelkkiä jalopenoja... Älisin karaokessa R-A-K-A-S, joskaan edes noi kirjaimet ei tainnu mennä ihan putkeen :D Mutta bileet Jessicalla oli aivan mahtavat <3

Sandra kirjoitti...

Joskus käy niin ^.^

Parsifal kirjoitti...

Kauniit ihmiset pelastavat huononkin kuvan :)

Sandra kirjoitti...

PArsifal: Niin kai :D