tiistaina, elokuuta 11, 2009

Viimepäivinä..

..olen ollut hiukan kiireinen, mutta hyvä niin, sillä parenpihan se on, kuin tylsistyä kotona.

Sunnuntaina vietin kuitenkin ihanaa vapaapäivää ja lähdinkin aamulla Lauttasaaren rantaan nauttimaan auringosta.






Pari tuntia auringossa maattuani aloin tuntea oloni hiukan yksinäiseksi, joten lähdin kotiin. Sain onneksi pian seuraa kavereistani ja siinähän se loppupäivä sitten kului mukavasti.
Ja ainiin, illalla minut valtasi aivan järkyttävä maissi-himo ja lähdin Siwalle ostamaan maissintähkiä. Niitä sitten mutustelin koko loppuillan erittäin onnellisena.. :)

Maanantaina menin töihin kahdeksaksi. Kolmelta, kun pääsin pois, tapasin pitkästä aikaa erästä vanhaa ystävääni ja menimme meille syömään superhyvää rapupastaa. Puoli kuuden maissa lähdin erään toisen kaverini luokse Vantaan Myyrmäkeen, jonne hän oli juuri muuttanut kämppiksensä kanssa. Asunto oli todella kiva ja tilava kolmio, ainoa miinus on se, että Myrtsi on kyllä aikamoista ghettoa minunlaiselleni tytölle :--D

En ole varmaankaan täällä kertonut, että reilu viikko sitten host-veljeni, Daniel Mexicosta, saapui Suomeen vaihto-oppilaaksi. Suuntasimpa siis Myyrmäestä Stadiin, missä tapasin Suvin ja Dean. Heidän kanssaan lähdimme moikkaamaan mexicolaista veljeäni Jollaksessa, missä hänen host-perheensä asuu. Heidän talonsa oli todella kaunis ja sijaitsee ihan rannan läheisyydessä

Heidän pihallaan komisteli jättitrampoliini, jolla innostuimme sitten tietysti pomppimaan. Hypimme aika vauhdikkaasti, sillä kuvista tuli tällaisia:

Minä:


Dea:


Suvi:




Sitten kuvaismme, kun Suvi harjoitteli (ja vihdoin suurinpiirtein onnistui) tekemään upean pepulle-istumis-hypyn kierteellä..



Tänään olin taas töissä 8-15 ja sitten suuntasin keskustaan, missä tapasin taas Dean ja pari muuta kaveria. Viideltä menin autokouluni viimeiselle teoriatunnille. Jippii, nyt on sekin tuska ohi ! Jospa vielä pääsisin sen kirjallisen kokeen läpi.. Pitäkää peukkuja ! :)

Nyt tämä tyttö painaa päänsä tyynyyn ja silmät kiinni, sillä huomenna on taas tiedossa pitkä päivä.
Siispä lähetän kaikille yöterveisiä, nukkukaahan hyvin ! <3

Ps. Viikon päästä olen ollut jo yhden päivän koulussa, NOUUUUU =(
Onkos teidän mielestä kivaa, kun syksy tulee ?
Minua ainakin masentaa se suunnattomasti...

2 kommenttia:

Kiri kirjoitti...

viikon kuluttua olen espanjassa, kahden viikon kuluttua saan jonkun oudon ruiskun peppuun, ja koulusta tai työstä ei ole tietoakaan. eli ilmoitan nyt jo että teen kaikki sun ruotsinläksyt ihan ilmaiseks!

B-Fashion kirjoitti...

Olen aivan innoissani syksystä!<3 kesä sais jo loppua heti ens viikolla!