sunnuntaina, elokuuta 23, 2009

Rapurapurallaa !

Ystäväni Ammi hostasti kaveriporukallemme ihanat rapujuhlat heidän kauniissa kodissaan.
Alkuun syötiin tomaatti-chevre-basilika-keittoa ja sitten pääruoaksi oli suuria, suomalaisia täplärapuja, jotka Ammi ja hänen isänsä olivat itse ravustaneet, kasvattaneet ja keittäneet.






Olin tuonut mukanani oman suklaa fondue-lähteeni, johon sulatimme tummaa-, maito- ja valkosuklaata sekoittaen sekaan kermaa. Kun sulanut suklaa valui lähteessä, keihästimme fondue-tikkuihin mm. mansikkaa, banaania, persikkaa, ananasta, vadelmia ja kirsikoita, joita dippailimme suklaaseen. Pakko sanoa, että on kyllä aivan loistava jälkiruokavaihtoehto. Yummy !


Ruokailuun kului helposti monta tuntia. Rapuja syödessämme emme suinkaan unohtaneet snapseja ja niihin kuuluvia lauluja. Helan går raikui ja inspiroiduttuamme kunnolla keksimme jopa omia snapsibiisejä. Hauskaa oli, kertakaikkiaan ! :)
(Jätin lisäämättä kaikki kuvat, joissa esiintyy ihmishenkilöitä, sillä ne olivat hiukan kyseenalaisia muutaman snapsin jälkeen..)

Tänään kävin perhetuttumme rippijuhlissa Jollaksessa. Kyseisellä perheellä on aina ollut paljon Chihuahuoita, ja tälläkin kertaa löysin heti ovesta sisään astuttuani uuden, suloisen kaverin<3



Viikonloppuni sujui siis mukavasti, kiva niin. Nyt ehkä jaksan taas palata huomenna kouluun, vaikka kauhealtahan se ajatus kuulostaakin... Noh, pakko se vain on !

Mites oma viikonloppusi sujui ?
Entä oletko itse ollut tänä vuonna rapujuhlissa ?

4 kommenttia:

Kiri kirjoitti...

Ei helevetti, mähän missasin vuoden parhaat bileet : ( mut espanjassa oli ihanaa, toivottavasti emäntä järjestää ens vuonna myös ja että rahaat ton suklaalähteen mukaan myös silloin!

12345 kirjoitti...

Ihana chihu!!!!<3
Mut ehkä pikkusen viel ihanempi tunnelma noissa rapujuhlakuvissa! Kivaa!!

12345 kirjoitti...

Ps. Joskus tuun teille ja tehää sun fonduejutullasi taikoja!!

Sandra kirjoitti...

Kiki: juuu, me sovittiin, että noist bileist tulee kunnon perinne, et kyl sä vielä kerkeet :)

Edde: Kiitos, juu chihu on ihanuus <3
ja toki voidaan pitä joku herkuttelu-ilta!!