perjantaina, kesäkuuta 12, 2009

to - pe - la.

Hejj!

Kuvien täyteinen katsaus viimepäivieni tapahtumiin.

Torstaina ajettiin aikaisin aamulla Mexico Cityyn. Järsjestimme tietysti kuvaussession autossa, tässä valitut palat.




Odottelimme erään ystävän saapumista, ja kävimme hiukan kuvailemassa Hard Rock Cafen edustalla ajankuluksi..


Sitten pääsimme vihdoin itse kohteeseen, eli Mexicon Suomen suurlähetystöön. Siellä oli oikein mukavaa porukkaa töissä ja nappasimme lopuksi kuvan erään suomalaisen kanssa, joka oli paikassa työharjoittelussa.

Host-veljeni Dany, joka lähtee Suomeen elokuussa vaihtoon, työherjoittelija, minä ja Ale, joka oli Suomessa vaihdossa vuosi sitten. Suomalaisia lähes kaikki siis :)

Eilen lähdin kavereiden kanssa ulkoilemaan. Ideana oli, että lähdetään isolla porukalla ja vähän niin kuin vietetään läksiäisiäni siinä samalla. Oli ihanaa, porukkaa oli paljon ja tunnelma aivan katossa. Jossain kohdassa tuli hiukan haikea fiilis. Taino oikeastaan olin samalla hetkellä maailman onnellisin, mutta silti niin surullinen.. Oli kuulkaas erikoiset tuntemukset ne !

Karla <3

Joshé & Lau <3

Charly & Paco <3

<3

Lempipari <3

Angie, Itzel, Pau & Karla <3

Charly, Karla, Pau, Amanda <3

Aamulla herätessäni näin lattialla tällaisen kasan. Ihmettelen yhä, että mistä tavarat ovat ilmestyneet, sillä nuo eivät ole mitään käytetyimpiä arkivaatteitani yms.. Noh, sellaista se on !

Huom ! Likaiset muumisukat ! lol.

1 kommentti:

Lili kirjoitti...

Ihania kuvia, ja ihana nähdä että oot ottanu kaiken ilon irti vikoista päivistä <3 Tai ainakin siltä näyttää kuvien perusteella :) Varmaan on kyllä oudot fiilikset, en pysty edes kuvittelemaan, koska tuskin tollasta voi ymmärtää kukaan joka sitä ei ite oo kokenut... Pian nähdään, ikävä <3