keskiviikkona, kesäkuuta 10, 2009

Rahareiät.

Tässä nyt näitä Jenkkilästä raahaamiani juttuja, jotka lupasin täällä esitellä. Voila ! (Ja anteeksi, kuvat ovat aika surkeita, laiskotti, niin napsin ne vain nopeasti enempiä miettimättä..)

Wet Sealista kolme tuollaista löllöttelypaitaa, jotka olivat todella halpoja.

Kahdet legginsit, ensimmäiset ovat Papayasta ja sellaiset tummanharmaat, joista näkyy jännästi hiukan läpi, en osaa selittää. Toiset sitten nuo seeprat, Wet Sealista.

Charlotte Russesta söpö tunika.

Mekko, Charlotte Russesta myös.

Papayasta toppi/tunika/mekkohomma.

EdHardyn tuoksua lisää, aikaisempi pikkupullo oli jo ihan lopussa.

Kaikki lasit olivat Wet Sealista ja Charlotte Russtesta, en muista mitkä mistäkin. 


Rakkaushame Charlotte Russesta, jonka väri näkyy paremmin alemmassa kuvassa. Suunnittelin tämän käyttämistä näiden kenkien kanssa.

Farkkushortsit, joiden kasaripesu on todella jees. Papayasta myöskin.

Tämä Charlotte Russen tunika/toppi on ihanan mallinen, sen leikkaus on täydellinen ! Kuvassa näyttää kylläkin aivan kamalalta säkiltä..

Siihen kuului eräs musta (tylsä) vyö, joten ostin toisen Papayasta.



Tappokorot, joita rakastan. En muista mistä ostin..



Tappokorot #2, joita rakastan, mutten myöskään muista, mistä lähtivät mukaan..

Tuollaista siis, mitäs piditte ? Mikä kolahti ja mikä ei ? Otsin myös joitakin hiuspantoja yms muutapikkuista, mutta nyt ei kyllä ole hajuakaan, että missä ne ovat.. Ups vaan.

Tänään kävin ostamassa hiukan erilaisia salsoja ja muita juttuja Suomeen vietäväksi. Voi tätä haikeutta, olen ihan pää painuksissa koko ajan, kun masentaa ja silleen.. Mutta minkäs teet, et mitään. Pakko olisi ruveta pikkuhiljaa pakkailemaan tavaroita laukkuihin ja katsoa, että kuinka paljon tulee ylipainoa. Nyt siis sitä, moikkamoi !

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oi noi molemmt kengät on ihania <3 ja muutki ostokset ottaisin heti ittelleni :)
onko toi meksiko ruoka tosi tulista ? tai noi salsat ?

Kiri kirjoitti...

ei vitsi miss thing!! käyppä hakee mulle noi kaikki samat kamat! ja jos et tykkää tost vyöst joka oli tunikassa niin kyllä kiitos, voin käyttää sitä ilomielin! Täst lähtien se on sit MINÄ joka lainaa sun kenkiä eikä päinvastoin niinkun on ollu, minäkun en oo raaskinu ostaa korkkareit piiiitkään aikaan ku en oikeen pysty käyttää niitä.. oj oj oj odotan niin paljon juhannusta ja tiedän bileitä, ehkä eniten et saan maistaa bissee mexicolaisittain :D jessjessjess

Kaisa kirjoitti...

noi kengät on upeet!!! nyt aion mennä iteki ostaa lisää kenkiä:P ruotsista tullu kahen kk aikana ostettuu 11 kenkulit! mut ne vaan on nii kivoja. mäki voin sit lainailla sun juttuja hehe:)! ja jos sul on paljon vaatteita mitä myydä, nii mennää yhessä kirpparille myymään!!
keeso

Eve kirjoitti...

kaikki vaatteet on tosi kivoja mutta NOI KENGÄT, naminami. et sattuis muistamaan miten paljon (suunnilleen) tollaset maksaa siellä?

Edde kirjoitti...

Senkin muotimimmi!!
Ihanaa että tuut takas<3Niin ikävä ollut<3

Sandra kirjoitti...

ano: kjeh, olen salaa ihan täysin lääpälläni itsekin noihin kenkiin ;) Ja kyllä noi salsat on tulisia. Tai että jos suomessa esim Tabasco on tulista, niin kyllä noihin tottumiseen menee hetki. Mutta mä tungen niitä nykyään kaikkeen :D

kiki: lainaat kenkuleita ihan rauhassa sitten vaan, no problem. ja kyllä, juahnnuksesta tulee Suomi-Mexico-fuusio-fiesta :)

kaisa: joo olis sikke hyvä idea mennä yhes kirpparille ! mun pitää käydä suomes olevat vaatteet läpi, siel on aika paljon varmastikin myytävää. ja kuules, tehään sit vaik kenkävaihtikset, meil on sama koko eiks je ? <3

eve: molemmat kengät oli about 25e pari.. tai näin veikkaisin :)

edde: mushmush, pian saan halii sut kuoliaaks !!

Sharon kirjoitti...

uuuuuuuu täydellisii !! ja ku kaisa sano et kirpparille voit mennä ni kuule mä ostan sun vanhatki vaatteet ku eihän noi mahu ellet luovu joistai vanhoist suomessa...............( :DD) mulle kelpaa aina (: ja nam saat tehä tietty mulle kaikkee hyvää ruokaa noist jutuist ja syödää vihdoin yhessä ! noi mekot ja kengät oli ihanii ja kans se toppi mis oli pinkkii ja sellast ja hame oli ihana ja oikeestaa kyl ihan kaikki kelpais !! onks tuol halpaa vai kallista ? ainiii ja noi ekat paitahommelit oli ihan sika kivoja<3 ahhhhh oon liian kade

Sandra kirjoitti...

Sharon oot ihan hupsu ! mutta voin sit pitää sulle jonkun oman kirpparin ekaks :D ootkohan edes käyttänyt niitä vaatteita, joita silloin kerran mun kaapista itelles hait..? pusuja

sharon kirjoitti...

tietenki ooon ! niit farkkui ja punaset korkkarit (: pus tule jo

Anonyymi kirjoitti...

noi kolme ekaa lörttöpaitaa, pinkki toppimekko ja molemmat kengät kyl kelpuuttaisin mun kaarderoobiin :) ihania!