maanantaina, kesäkuuta 08, 2009

101 Blogitekstiä.

Moikkamoi ! Ihan näin alkuun sellaista, että sain oikein mukavia ja kannustavia kommentteja aikaisempaan itkupotkuraivari-postaukseen ja senpä vaan kerron, että kyllä tuollainen palaute innostaa taas bloggaajaa höpöttelemään lisää. Joten kiitos siitä, tässä palkkioksi hiukkasen uutta asiaa ja viimepäivieni kuulumisia !

Lähdin siis torstai-aamuna aikaisin toisen host-perheeni kanssa Mexico Cityn lentokentälle, josta lensimme Pohjois-Mexicoon, Monterrey-nimiseen suurkaupunkiin. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun pääsin tässä maassa vierailemaan niinkin pohjoisessa, joten olin asiasta innoissani. Olin myös kuullut, että kaupunki on kiva, ilmasto lämmin ja, että paikanpäällä voi bongailla helposti komeita miesolentoja, joten oletukset olivat tottakai suuret ;)

Heti saavuttuamme Monterreyhin majoituimme hotelliin, joka oli aivan ihana ! Rakennus oli kaunis ja hotellin sisustuksessa oli sellaista ihanaa Titanic-fiilistä. Aulassa soi rauhallinen pianomusiikki ja joka paikassa oli upeita ja juuri sellaisia valtavia, kultakehyksisiä peilejä, joista haaveilen (ja joita suunnittelin varastavani lähtiessämme. Harmi, etten pystynyt ryöväämään yhtä ainiota, ne olivat nimittäin sen verran suuria, että olisin varmastikin jäänyt kiinni, joka taas olisi ollut hiukan noloa..). Tässä kuva ihanuushuoneestamme, jossa majailimme host-siskoni, Tanian kanssa. (Olisin myös halunnut napata tuollaisen sängyn mukaani.. Tai samantien muuttaa asumaan tuonne!)


Koko reissun tarkoituksena oli tulla juhlistamaan host-serkkuni (?), Javierin valmistumista. Koulu on sellainen, kuin Tecnológico de Monterrey, joka on yksi koko maan kalleimmista ja arvstetuimmista (ellei jopa arvostetuin..?) yliopisto. Aluksi suuntasimme johonkin suureen halliin, jossa kaikille valmistuneille jaettiin todistuksia ja puheita ym. pidettiin kyllästymiseen asti.


Illalla oli vuorossa kaikille valmistuneille ja heidän perheillensä järjestetty illallinen, joka oli aivan loistava ja ruoka mielettömän herkullista ! Olisi pitänyt kuvatakin annokset, mutta olin luultavasti niin tohkeissani syödessäni, että se nyt jäi.. Noh, hyvää se oli kuitenkin, mukana oli mm. Kanaa, salaattia, keittoa, kakkuja, jäätelöä ja muuta nannaa. Kun ruokaa en teille pysty kuvilla esittelemään, esittelen kuvia itsestäni ja perheestäni tuolta samaiselta illalta. :)

Minä ja Tania söpöillään..

..Ja tässä koko perhe söpöilee !

Paikalla soitti koko illan livebändi, jotka lauloivat kaikenlaista cover-biisejä eri vuosikymmeniltä aina tämän päivän hitteihin asti. Bändi oli mieletön ja sen laulajat todella taitavia ! Myöhemmin porukka innostui tanssimaankin.



Seuraavana päivänä, kun juhlat piti jo olla juhlittu, oli vielä järjetetty jokin suuri ruokailu, jonne menimme. Siellä saatiin taas mahat täyteen herkkusapuskaa ja jälkeenpäin pohdin, että miksen taaksaan kuvannut annoksia.. Höhhöö, aina ahmin kaiken ennen kuin mietin !
Mentiin ruokailusta pyörimään hiukan kaupungille ja tässä vaiheessa ihastuin paikkaan lopullisesti ! Kyseessä on siis suurkaupunki, josta löytyy silti kauniita puistoja ja se on yllättävän siisti, ei siis mikään Mexico Cityn tyyppinen läävä :D




Lauantaina lähdimme kuudelta aamulla ajamaan Mexicon ja USA:n rajalle. Matkaa Monetrreystä Texasin osavaltion erääseen rajakaupunkiin, nimeltä McAllen, on hiukan alle kolme tuntia, mutta koska itse rajalla jenkit ovat niin hankalia ja paikalla on paljon porukkaa, olimme vasta hiukan enne klo 12 perillä.. McAllenissa ei ole lähes mitään muuta kuin ravintoloita,  suuria ostoskeskuksia ja mexicolaisia shoppailemassa.


Minä hullu juoksin siellä hikipäissäni kaupasta kauppaan ja yritin nähdä kiireessä kaiken mahdollisen. Ihania juttuja tarttui kyllä mukaan, mutta aikaa (ja rahaa) olisin tarvinnut enemmän. Esittelen ostokset varmastikin tässä lähipäivinä, kun saan ne kuvattua.



Hejdå !

8 kommenttia:

:--) kirjoitti...

oi vitsi,ihanan näköstä!

Edde kirjoitti...

Oot niin kaaaunis!

nepa kirjoitti...

oi ! vitsi haluisin ite nyt heti jonnekki ulkomaille shoppaamaan :) viimeks ku kävin amerikassa skippasin victoria's secretin ku ei ollu aikaa sellases suurensuures ostoskeskukses paljoa ja hmph :D

Sandra kirjoitti...

:--): Monterreytä tarkoittat luultavasti..? Juu niin oli !! :)

Edde: No kiitos beibi ! <3

Nellipulla: Pakko paljastaa nyt, etten itsekään sieltä mitään tällä kertaa ostanut, paitsi host-äidilleni alushousuja, koska niitä pyydettiin :D Tuo pussukka nyt sattui vain olemaan tuollalailla kivasti, että sain kuvan.. haha !

Francisco Filho kirjoitti...

roomie monterrey looks soo nice! and u r beautiful in the pics! te quiero! :)

Annika de Juarez kirjoitti...

Monterrey on kyl niin ihana <3<3<3
ja pääsit säki vihdoin vähän pohjosempaan, ne miehet on kyl melko guapos mitä pohjosempaan menee kuvitteleppa nää tääl juarezis ;D hihihi.

Sandra kirjoitti...

Paco: i love and miss you pacitoo <3

annika: blaa, emmä usko, että ne on siellä Juarezissa komeita, jotain huumehulluja vaan kaikki.... ;)

Annika de Juarez kirjoitti...

hahahahhahaha no mut ei ainakaa pääse tylsistyy XDD