lauantaina, syyskuuta 05, 2009

El sabado

Hello homies !

Näillä mentiin tänään (kun olin päässyt kotiin serkkuni rippijuhlista ja saanut vaihdettua jotain casualia päälleni):




Menin illalla hengailemaan parin muun kaverin kanssa ystävämme Jessican luokse. Syötiin dippivihanneksia ja brownieseja, yummy !
Katsottiin myös bb, joka oli aika hämmentävän raju. Meistä ei kukaan oikeastaan seuraa sarjaa, joten oltiin aika ihmeissämme, että tuollaistako potaskaa suomalaiset toljottavat telkkarista.. Ja vielä enemmän ihmetyttävät ne henkilöt, joilla on se 24/7-hommeli.. Huhhuh sanon minä, ei ihan mun tyylistä toimintaa, en ymmärrä !!

Mutta juu, nyt tulin kotiin ja ajattelin painua pehkuihin. 
Pakko lisätä vaan, että kylläpäs ovat mukavia tällaiset rauhalliset viikonloput ! Eilenkään en tehnyt muuta, kun tulin treeneistä kotiin ja menin semiaikaisin nukkumaan. Tänään nousin vasta hiukan ennen klo 12, iltapäivällä lähdin sinne rippijuhliin mussuttamaan herkkuja ja ilta hujahti tyttöjen kanssa. Me like this kind of weekends. :)

Täytyykö oma viikonloppusi olla aina ohjelmatäyteinen, vai tykkäätkö itsekin chillata ihan rauhassa, ilman sen kummempaa ohjelmaa ? 

Nyt tää menee nukkuu, nati nati ! <3

2 kommenttia:

nepa kirjoitti...

mä ainak tykkään molemmista ! :D
tai et on kiva jos on paljon ohjelmaa mut sit on kiva välil vaa löllöillä, paitsi joskus rupee ahdistaa jos ei oo mitää tekemistä :(
mut yleensä on kaikkee, ni sit on välil kiva hengähtää !
ja bbtä ite katon aina välillä ja joo ei siinä oikee mitää järkee oo, ainaki täst vuodesta on aika varmasti tulos tylsä, viime vuonna katoin ja siel oli hauskoi tyyppei ni se viel meni ! :)

Sandra kirjoitti...

Noinhan se pitääkin olla, että välillä on paljon suunnitelmia ja välillä taas saa vaan chillata :)